HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: «Εγώ και η Μέγκαν ήμασταν καλύτεροι από Κάρολο, Κέιτ και Γουίλιαμ»- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Τα τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix κυκλοφόρησαν σήμερα Πέμπτη 15/12  και οι αποκαλύψεις είναι αρκετά αναπάντεχες.

Ο Πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να “ρίξουν νερό” στο κρασί τους αφού τα όσα λένε σίγουρα θα αναταράξουν περισσότερο τις σχέσεις τους με το Παλάτι.

Το ζευγάρι αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix την ακριβή στιγμή που η βασιλική οικογένεια ένιωσε να “απειλείται” από τη δημοτικότητα της δούκισσας.

Ο Χάρι υποστηρίζει ότι την πρώτη φορά που έγινε το «μπάμ» ήταν όταν παρακολούθησαν μια εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης μαζί με τα άλλα ανώτερα μέλη της οικογένειας τον Νοέμβριο του 2018 και όλος ο Τύπος επικεντρώθηκε στη Μαρκλ.

«Ήταν σαν, Μα δεν φταίω εγώ», λέει ο Χάρι, «και είπα, Το ξέρω. Και η μαμά μου ένιωθε το ίδιο».

Ο Δούκας του Σάσεξ,  αναφερόταν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα που αποκάλυψε στην περιβόητη συνέντευξή της στο «Panorama» το 1995 ότι ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ήταν αναστατωμένος που πήρε όλα τα φώτα της προσοχής και της λατρείας κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας του πρώην ζευγαριού το 1983 στην Αυστραλία.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η φίλη της Μαρκλ, Λούσι Φρέιζερ, ισχυρίζεται ότι το παλάτι εκνευρίστηκε από την υποδοχή που έλαβε η Μέγκαν κατά την επίσκεψή της στην Αυστραλία το 2018 .

Ο Χάρι ρίχνει επίσης πυρά στον Κάρολο, τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και την κουνιάδα Κέιτ Μίντλετον, υπονοώντας ότι η δημοτικότητα της Μαρκλ τάραξε τους κληρονόμους του στέμματος.

«Όταν κάποιος κλέβει στη συνέχεια τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό, αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους και χαλάει την ισορροπία» λέει ο Πρίγκιπας Χάρι.

Ο Χάρι αναφέρεται επίσης και σε ένα άλλο γεγονός που σχετίζεται με τον αδερφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, λέγοντας ότι ο αδερφός του έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωσή του και της Μέγκαν Μαρκλ ότι αποχωρούσαν από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει, και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια, και η γιαγιά μου  (Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄) να κάθεται ήσυχα εκεί και να μην μιλάει» αποκαλύπτει ο Δούκας του Σάσεξ.

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν θα αφαιρέσει τους τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

11 Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον πλανήτη

Her News b

Ισραήλ: Κλινική διδάσκει σεξ σε τραυματίες & παρθένους!

Her News b

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο στη συναυλία της Beyoncé

HerNews ka