HerNews.gr
Ελλάδα

Super Κική: Εξελίξεις στην υπόθεσή της – Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Super Κικής, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου και παραμένει στο κρατητήριο.

Μάλιστα, εκτός από την κατηγορία για σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία της ασκήθηκε δίωξη και για ληστεία.

Ο δικηγόρος αναφέρει σε δήλωσή του: «Κρίθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι οι τρεις κατηγορούμενες θα παραπεμφθούν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την Πέμπτη είναι η ανάκριση και εμείς θα παρασταθούμε ως υποστήριξη της κατηγορίας για το θύμα, ο οποίος έχει δεχτεί αυτή την απρόκλητη επίθεση. Ήταν μια ενέδρα από τις κυρίες αυτές, προκειμένου να τον αφήσουν είτε ανάπηρο είτε να τον δολοφονήσουν.

Μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απόπειρα δολοφονίας, όμως οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Έχει κατάγματα στο σαγόνι και στη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα στο σώμα του. Έστω και αν προκλήθηκε η σύντροφός του από εκείνον λεκτικές, δεν απαντάμε σε προκλήσεις έτσι, χωρίς να της έχει προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη.

Ποτέ δεν απαντάμε με βία στη βία. Υπάρχουν εισαγγελικές αρχές. Αλίμονο αν κάποιος παίρνει το νόμο στα χέρια. Επίσης αν δίναμε εντολές όπως η κυρία Super Κική, που νομίζει ότι επηρεάζει έναν κόσμο δεν καταλαβαίνω από απειλές».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Εκλογές 2023: Εκλέγεται το νέο προεδρείο της Βουλής – Ποια είναι η διαδικασία για την προκήρυξη των εκλογών

HerNews ka

Σοκ στον Έβρο: Η «βασίλισσα» του Καρναβαλιού βρέθηκε νεκρή με μαχαιριές στο στήθος

Her News b

Στο «Σωτηρία» με κορoνοϊό ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Her News b