HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

Ρουλα

Με τις καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη κρίση και έμεινε τελικά παραπληγική πριν χάσει τη ζωή της, συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της.

Στο βήμα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προσέρχονται από σήμερα Τετάρτη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Η «σκυτάλη» των καταθέσεων περνά πρώτα στους γιατρούς τους Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, εκεί που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα φέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να αποπειράθηκε να σκοτώσει την κόρη της.

Στις επόμενες συνεδριάσεις θα ακολουθήσουν συνάδελφοί τους από το Ωνάσειο και το Νοσοκομείο Παίδων.

Οι καταθέσεις τους θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές σε ό,τι αφορά στην διερεύνηση της υπόθεσης αυτής, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι καταθέσεις των γιατρών, αναφορικά με τη χορήγηση της κεταμίνης, που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου του.

Η ίδια η κατηγορούμενη, επιμένει ότι είναι αθώα και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τη χορήγηση της κεταμίνης, και ως εκ τούτου ούτε με το θάνατο του παιδιού της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Νωρίτερα με την έναρξη της διαδικασίας η Ρούλα Πισπιρίγκου δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση, χαρακτηρίζοντας τον μάρτυρα αναξιόπιστο, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ποινικολόγος όσα είπε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης έρχονται σε αντίθεση με τις παλιές καταθέσεις του είτε στις ανακριτικές αρχές είτε στην προκαταρκτική εξέταση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

8η HAIRPROF: Η μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές 25 – 27 Νοεμβρίου στο TAE KWON DO

Her News

Λουτράκι: Οι φλόγες βρίσκονται κοντά στα διυλιστήρια – Κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου

Her News

Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Her News