HerNews.gr
Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζει γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη – «Αν έχεις φύγει, συγγνώμη»

Σαν ζωντανοί νεκροί είναι οι συγγενείς και οι φίλοι των ανθρώπων που αγνοούνται από την τραγωδία στα Τέμπη, μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων, το βράδυ της Τρίτης 28/02.

Αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους και ακόμα δεν έχουν κάποια είδηση. Πιστεύουν στο θαύμα, αν και ξέρουν καλά πως το πιο πιθανό είναι οι δικοί τους άνθρωποι να έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια που αναγράφοντα στο γράμμα που άφησε κάποιος στα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, μετά το μοιραίο δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος των γραφείων του ΟΣΕ έχει γεμίσει με λουλούδια και γράμματα με μηνύματα για όσους χάθηκαν και για εκείνους που αγνοούνται ακόμα.

Ανάμεσα στα λουλούδια που άφησαν κάποιοι στη μνήμη των νεκρών του δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη, ξεχωρίζει και ένα γράμμα για έναν από τους αγνοούμενους.

Το γράμμα λέει: «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά, να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει, συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι».

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάσχα: Πόσο θα κοστίσουν οι λαμπάδες στους νονούς

Her News

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού – Γυναίκα στο τιμόνι μετά από 106 χρόνια

Her News b

Επιμένει η Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, υπηρεσίες, καταστήματα

Her News