HerNews.gr
Social News

Τραγωδία στα Τέμπη: Ραγίζει καρδιές το νέο σκίτσο του Αρκά

Το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου, ο Αρκάς μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ευχήθηκε “καλημέρα” με ένα ακόμη συγκλονιστικό σκίτσο αφιερωμένο στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών που ραγίζει καρδιές και συκλονίζει.

Στο νέο σκίτσο του Αρκά απεικονίζεται ένα μικρό κορίτσι-άγγελος μέσα στο διαλυμένο τρένο μετά τη σύγκρουση και στη λεζάντα υπάρχει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα.

«Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία». 

Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες και το νέο σκίτσο έχει γίνει viral στα social media, με τους ακολούθους του γνωστού σκιτσογράφου να εκφράζουν τη στήριξή τους στις οικογένειες των θυμάτων της νέας τραγωδίας στα Τέμπη και την αγανάκτησή τους για τους υπεύθυνους πίσω από αυτή.

Χθες ο Αρκάς συγκίνησε με ένα ακόμα σκίτσο που απεικόνιζε τον δακρυσμένο «Μάρτιο» δίπλα σε ένα τρένο με νεκροκεφαλή το οποίο έγινε εξίσου viral στα μέσα κοινωνικής δυκτύωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: “H αποχή από τον Ιντερνετ με έκανε να νιώθω κανονική. Είμαι πιο ευτυχισμένη”

HerNewskl

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka

Harry Styles: Το ατύχημα στη σκηνή την ώρα που τον… χάζευε η Τζένιφερ Άνιστον

Her News