HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα μαθητών σχολείων – «Πάρε όταν φτάσεις», έγραψαν με τις τσάντες τους

Στη δικής του συμβολική διαμαρτυρία προχώρησαν οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Πύλου, του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων και του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Ειδικότερα, οι μαθητές εξέφρασαν την οργή τους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, με τον δικό του τρόπο, γράφοντας το μήνυμά τους με τις τσάντες τους, στον προαύλιο χώρο των σχολείων τα συνθήματα «Στείλε όταν φτάσεις» (η φράση που κυριαρχεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά το τραγικό δυστύχημα και δείχνει την αγωνία κάθε γονιού για την τύχη των παιδιών τους που ταξιδεύουν), «Πάρε όταν φτάσεις» και «Όχι άλλα εγκλήματα».

jkjkkjjkk

Συγκλονίζουν καθηγητές και μαθητές λυκείου του Ηρακλείου

Παράλληλα, συγκλονίζουν οι μαθητές και οι καθηγητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου με το μήνυμα που θέλουν να περάσουν με αφορμή την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες νέοι άνθρωποι μετά από τη σύγκρουση δύο τρένων.

Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με το cretapost, οι μαθητές και οι καθηγητές του λυκείου πήγαν στο σχολείο και αφού τήρησαν ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θανόντων προχώρησαν στην κατασκευή και ανάρτηση ενός πανό στο προαύλιο.

hhhhhhhh

Στη συνέχεια οι καθηγητές έγραψαν ένα κείμενο με τίτλο «Το τρένο φεύγει στις 8, ταξίδι για το Χάρο».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συναγερμός: Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Δευτέρα για Αττική, Ρόδο και έξι ακόμα περιοχές

Her News

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα – Τί ισχύει για την Πρωτοχρονιά

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πανικός με τον Αλέξη Κούγια – Έκλεισε τον ήχο της σύνδεσης η παρουσιάστρια

Her News b