HerNews.gr
Ελλάδα

Ηλιούπολη: Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή ταεκβοντό – «Είχε ταλέντο να κρύβεται»

Ηλιούπολη: Δεν τα χωρά ανθρώπινους νους τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του 44χρονου προπονητή του Τάε Κβο Ντο, ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου, θεωρείται θέμα χρόνου, ώστε να αποκαλυφθεί εάν στα «δίχτυα» του είχαν πέσει και άλλα κορίτσια. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, οι κοπέλες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, ο προπονητής συνέχιζε τις ειδεχθείς πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Αυτό που λένε οι περισσότεροι είναι ότι η συμπεριφορά του δεν είχε κινήσει υποψίες, αφού φρόντιζε να κερδίζει πρώτη την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και ανέπτυσσε επαφές και με οικογένειες μαθητών και μαθητριών του.

«Είχε ταλέντο να κρύβεται φανερά. Δεν έπαιρνε μια μαθήτρια και δεν πήγαινε απομονωμένα, γυρνούσε σε όλη την Ηλιούπολη βράδυ-πρωί» είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο προπονητής Ιωάννης Χιωτάκης.

Ο κ. Χιωτάκης είναι αυτός που δήλωσε ότι «από το 2008 τον έβλεπα με κορίτσια, ίσως είναι αυτά τα θύματά του από καταγγελία.. Τον είχαμε δει με αυτοκίνοτο με μηχανάκι με κορίτσια, είχα διαμαρτυρηθεί, τις πήγαινε σπίτι, αντέδρασα».

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Έβλεπα συνεχώς να μεταφέρει κορίτσια με την μηχανή του και το αυτοκίνητό του. Συνεχώς είχε μαζί του μία αθλήτρια», είπε στο MEGA. Ο ίδιος ανέφερε πως όταν ο 44χρονος είχε χωρίσει με την γυναίκα του, είχε ένα βίαιο ξέσπασμα απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

«Επειδή είχαμε φιλικές σχέσεις του είχα να φέρει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά μας κι μου είχε απαντήσει «όλα καλά δάσκαλε»», τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιβλία για τα παιδιά της Ιου: Μια ωραία ιστορία

Her News

Νίκος Στραβελάκης: Με πνευμονία εισήχθη στο νοσοκομείο – Νοσεί με κορονοϊό

Her News

«Αγριεύει» ο καιρός από αύριο – SOS από ΕΜΥ για βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς

Her News b