HerNews.gr
Ελλάδα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Άρμα μάχης από χομπίστες θα ηγηθεί των μηχανοκίνητων τμημάτων

Η διαδικασία μέχρι την εφαρμογή ενός σχεδίου πάνω σε ένα άρμα μάχης ή αεροσκάφος ξεκινά από την επικοινωνία με την ηγεσία του Στρατού ή της Αεροπορίας, την μεταφορά στο χαρτί πολλών επιλογών, μέχρι την τελική έγκριση για το σχέδιο που θα διακοσμήσει το τεθωρακισμένο ή το αεροσκάφος, εξηγεί ο κ. Σταύρος Σούλης.

Μια ομάδα από Έλληνες χομπίστες, άτομα με αγάπη για τον μοντελισμό και την αναπαράσταση σε κλίμακα μηχανών, έχει ετοιμάσει ένα ειδικά διακοσμημένο άρμα μάχης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την φετινή ημέρα εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

«Είμαστε μια ομάδα που εδώ και μερικά χρόνια ως μέλη της IPMS Ελλάδος, της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικομοντελιστών, πλαισιωμένοι από κάποιους επαγγελματίες του χώρου που μας βοηθούν σε θέματα γραφιστικής και εκτύπωσης και εργαζόμαστε ώστε να ετοιμάζουμε ένα όχημα, άρμα ή και αεροπλάνο. Διακοσμούμε τέτοια αντικείμενα, από τεθωρακισμένα μέχρι και αεροπλάνα εδώ και μερικά χρόνια με περίσσιο μεράκι», εξήγησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104.9FM» ο κ. Σταύρος Σούλης μέλος της ομάδας που ετοιμάζει πρότζεκτ ειδικού διάκοσμου για τις Ε.Δ. της χώρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη!

Her News b

Αγγελική Νικολούλη: “Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι”

HerNewskl

Κυριακή 23 Μαΐου: Ανοιχτά καταστήματα & Super Market

Her News b