HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έρχεται να ταράξει τα νερά της σειράς!

pantazaras

Την είσοδο του κάνει ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, ως νέος αστυνομικός, στην πετυχημένη σειρά του Alpha, “Σασμός”.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για την είσοδο που θα κάνει ο Αργύρης Πανταζάρας στη σειρά. Ο νέος χαρακτήρας αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες και να φέρει αναταράξεις. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα του Ρεθύμνου. Το όνομα του; Γεράσιμος Χριστογιάννης!

pantazaras

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δεν Γίνεται” , ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο ηθοποιός θα είναι οξυδερκής, λιγομίλητος και θα έχει κάποια ξεσπάσματα βίας. Θα είναι όμως  τόσο καλός που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη. Ο βιολογικός του πατέρας είναι ο ισοβίτης Καραπάνος, τον οποίο έχει απαρνηθεί λόγω των παρανομιών του, για αυτό και χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας του.

Το φανατικό κοινό της σειράς, περιμένει με ανυπομονησία την εμφάνιση του ηθοποιού που θα ταράξει τα νερά της σειράς. Ήδη οι χρήστες του Twitter έχουν πάρει φωτιά. 

Ο “Σασμός”, κάνει τεράστια επιτυχία στην prime time ζώνη. Όλο το cast , δίνει εξαιρετικές ερμηνείες σε κάθε επεισόδιο. Η πλοκή δημιουργεί συναισθήματα αγωνίας, χαράς, και λύπης μέσω των γεγονότων που εξελίσσονται στην Κρήτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο “Σασμός” και ο Alpha έχουν κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, σε δυναμικό κοινό αλλά και σε γενικό σύνολο. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε στον Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό, στην σειρά Κόκκινο Ποτάμι, ενώ μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την δική του παράσταση This is not Romeo and Juliet.

Δείτε το trailer της άφιξης του Αργύρη Πανταζάρα στην σειρά ΕΔΩ

Δείτε την σειρά “Σασμός” από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha! 

Νεότερα Άρθρα

«Fishy»: Σαλπάρει για τη Ζάκυνθο με τον Νίκο Βουρλιώτη

Her News

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν ταραχές»

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε την εξουσία»

Her News b