HerNews.gr
Μόδα

Taylor Swift: Το εντυπωσιακό και λαμπερό look που επέλεξε για τα βραβεία iHeartRadio

Η Taylor Swift έκανε ένα διάλειμμα από την περιοδεία της “Eras για να παρευρεθεί στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2023 τη Δευτέρα το βράδυ, όπου τιμήθηκε με το Βραβείο Innovator κατά τη διάρκεια της τελετής.

Και ενώ παρέλειψε το κόκκινο χαλί , η Taylor Swift εμφανίστηκε μέσα στην τελετή, ντυμένη με ένα κρυστάλλινο σακάκι με κουκούλα, παντελόνι και μπότες από την Alexandre Vauthier Couture που έδινε την όψη μιας ολόσωμης φόρμας.

Για τα μαλλιά της η Taylor, επέλεξε να τα κάνει κομψά και ίσια, ολοκληρώνοντας τη φουτουριστική της στιγμή μόδας με ασημί smoky eye, γυαλιστερά γυμνά χείλη και ιριδίζον μανικιούρ μαζί με κοσμήματα KatKim.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @cherssmagg

Το βραβείο που πήρε

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του iHeartRadio, το Βραβείο Innovator απονέμεται σε έναν καλλιτέχνη που «επηρέασε την παγκόσμια ποπ κουλτούρα σε όλη την καριέρα του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV Nederland (@mtvnl)

Στους προηγούμενους αποδέκτες περιλαμβάνονται οι Justin Timberlake, Pharrell Williams, U2, Bruno Mars, Chance the Rapper και Alicia Keys.

Η Phoebe Bridgers, η συνεργάτιδα της Swift στο «Nothing New» και ένα από τα εναρκτήρια στην περιοδεία της Eras, την καλοσώρισε  κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής.

Καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran, η Selena Gomez, ο Justin Timberlake και η Dolly Parton μίλησαν επίσης για τη δουλειά της και τον αντίκτυπό της στη μουσική βιομηχανία σε ένα βίντεο αφιέρωμα που έπαιξε πριν ανέβει στη σκηνή για να δεχτεί την τιμή.

Η Taylor Swift ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών με τις περισσότερες υποψηφιότητες της βραδιάς.

Ήταν υποψήφια για συνολικά επτά βραβεία: Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτεροι Στίχοι και Καλύτερο Μουσικό βίντεο (όλα για το “Anti-Hero”), TikTok Bop of the Year (“Bejeweled”), Καλύτερος Στρατός θαυμαστών και Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή η τάση της φούστας που εμφανίζεται στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας επιμηκύνει όλες τις σιλουέτες

HerNews ka

Kim Kardashian: Αγνώριστη με buzzcut κούρεμα και γυαλιά οράσεως – Την παρομοίασαν με την Bianca Censori

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φορέσε το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα για το Πάσχα

HerNewskl