HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η τάση της φούστας που εμφανίζεται στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας επιμηκύνει όλες τις σιλουέτες

Κάθε σεζόν προσφέρει το μερίδιό της σε μαθήματα μόδας. Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, ο Anthony Vaccarello παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 για το Saint Laurent . Η Charlotte Gainsbourg και η Carla Bruni , ντυμένες με μια ριγέ pencil φούστα στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης, μας χάρισαν ένα ακόμη.Carla Bruni au dfil Saint Laurent par Anthony Vaccarello prsentait sa collection printempst 2024

Η pencil φούστα που φορούν η Charlotte Gainsbourg και η Carla Bruni επιμηκύνει τη σιλουέτα

Αν έχουμε επαινέσει τα πλεονεκτήματα του κάθετου ριγέ παντελονιού , αυτή η φούστα έχει εξίσου πολλά πλεονεκτήματα. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 από τον Paul Poiret , και συνδέεται με μοιραίες γυναίκες, καθώς και με κομψούς διανοούμενους και ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η pencil φούστα, η οποία είχε τη χρυσή της εποχή τη δεκαετία του 1950, κυρίως χάρη στον Christian Dior που την έκανε μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της συλλογής του του 1954, είναι απαραίτητη.

Το στενό του κόψιμο, ούτε πολύ κοντό ούτε πολύ μακρύ, δεν κόβει στο πόδι. Ενώ η σχισμή του του δίνει μια πρακτική όψη γιατί δεν περιορίζει το περπάτημα. 

Χωρίς να ξεχνάμε το κύριο χαρακτηριστικό της: αυτό το μοντέλο διαμορφώνει το σώμα και βελτιώνει τη σιλουέτα, ειδικά όταν φοριέται ψηλόμεση. 

Όταν ο καθρέφτης μας απογοητεύει, βασιζόμαστε σε αυτές τις κολακευτικές γραμμές που παίζουν με ψευδαισθήσεις και προσθέτουν ένα επιπλέον στυλ. Απόδειξη η εμφάνιση της Charlotte Gainsbourg και της Carla Bruni.

Charlotte Gainsbourg au dfil Saint Laurent par Anthony Vaccarello prsentait sa collection printempst 2024

Για να ενισχύσουν το οπτικό αποτέλεσμα, βασίστηκαν στη σκοτεινή χρωματική παλέτα του φθινοπώρου-χειμώνα 2023-2024 του Saint Laurent από τον Anthony Vaccarello. Ένας έξυπνος συνδυασμός που εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους τους σωματότυπους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bubble Trend: Επιστρέφει δυναμικά γίνεται ξεκάθαρα το next big thing για την άνοιξη!

HerNewskl

Διάσημος σχεδιαστής έφτιαξε υψηλή ραπτική από ανταλλακτικά αυτοκινήτων

HerNews ka

Moon boots: H απόλυτη τάση που έχουν λατρέψει όλα τα fashion icons στο εξωτερικό

Her News