HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Αγνώριστη με buzzcut κούρεμα και γυαλιά οράσεως – Την παρομοίασαν με την Bianca Censori

Το νέο κούρεμα της Kim Kardashian έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν.

Η Kardashian είναι πρακτικά αγνώριστη στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του CR Fashion Book , με εξαιρετικά κοντό κούρεμα, λεπτά φρύδια και γυαλιά οράσεως.

«Ήμουν στο 1ο εξώφυλλο και τώρα 10 χρόνια μετά ακόμα εμπνευσμένη από τον @carineroitfeld. Σ ‘αγαπώ», έγραψε η Kardashian στη λεζάντα των φωτογραφιών στο Instagram τη Δευτέρα.Βιβλίο μόδας Kim Kardashian CR

Μαζί με το εντυπωσιακό, αιχμηρό κούρεμα της, η Kim Kardashian είχε “πασαλειμμένο” κραγιόν και ρούφηξε ένα τσιγάρο για τη λήψη της.

Βιβλίο μόδας Kim Kardashian CR

Οι εμφανίσεις της για το editorial ήταν εξίσου εντυπωσιακές. Κυμαίνονταν από ένα βρώμικο φανελάκι Dsquared2 μέχρι ένα ζευγάρι διχτυωτό καλσόν κομμένα σε σορτς, το τελευταίο με ένα μεγάλου μεγέθους πουλόβερ Jacquemus και φούστα σε στυλ tutu.Kim Kardashian CR Fashion Book

Άλλα στυλ που ξεχώρισαν περιελάμβαναν ένα μπεζ σουτιέν Nensi Dojaka τονισμένο με στρατηγικά τοποθετημένες ροζέτες και ένα πουλόβερ με ζώνη και παντελόνι από τον Marc Jacobs.

«Μοιάζει με την Bianca Censori LOL» σχολίασε ένας θαυμαστής στην ανάρτηση της Kardashian, αναφερόμενος στη νέα «σύζυγο» του πρώην συζύγου της Kanye West, η οποία έχει ένα pixie cut.

«Δίνει vibes της Bianca στην Ιταλία», συμφώνησε ένας άλλος χρήστης του Instagram.

Βιβλίο μόδας Kim Kardashian CR

Βιβλίο μόδας Kim Kardashian CR

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να ανανεώσετε οικονομικά την γκαρνταρόμπα σας

Her News

Καμίλα: Η στολή στέψης της Βασίλισσας τίμησε την επέτειο γάμου της κόρης της Laura Lopes

Her News

Η γραβάτα είναι η πιο πρόσφατη Nerdy-Chic τάση που πρέπει να κυριαρχήσει!

HerNews ka