HerNews.gr
Ελλάδα

Κερατσίνι – Βιασμός 45χρονης: «Ακούγαμε συχνά καβγάδες και φωνές», λένε γείτονες

Σε σοκ βρίσκονται οι γείτονες και οι ένοικοι της πολυκατοικίας, όπου κατοικούσε το ζευγάρι στο Κερατσίνι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 45χρονη βιάστηκε και στη συνέχεια τραυματίστηκε με μαχαίρι από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Γείτονες το ζευγαριού ανέφεραν πως άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ένας τσακωμός θα έφτανε κοντά στο έγκλημα.

Κερατσίνι: Τι λένε οι γείτονες της 45χρονης

«Ακούγαμε καβγάδες από το διαμέρισμά της. Φωνές, τσακωμούς, σαν να κουβαλούσαν έπιπλα ακουγόταν. Δεν ξέραμε τι μπορεί να γίνεται», αναφέρει ηλικιωμένη γυναίκα, που κάνει λόγο για παρόμοιο περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια με θύμα την 45χρονη.

«Είχε γίνει πάλι και πλακώθηκαν στο ξύλο. Ήταν πριν από 16 χρόνια περίπου. Είχε γίνει ένας πολύ χοντρός καβγάς με το σύντροφο που είχε τότε η κοπέλα. Αλλά είχε γίνει χαμός τότε, πετούσαν τα πράγματα έξω, φώναζαν, σκοτώθηκαν. Τους είχε ακούσει όλη η γειτονιά», περιγράφει η ίδια.

Κερατσίνι: Το χρονικό του εφιάλτη

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ μετά τις 21:30 το βράδυ, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να μαλώνει μέσα στο διαμέρισμα τους στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 45χρονη, ο σύζυγός της την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια την έβρισε και την ξυλοκόπησε.

Ο 43χρονος, στη συνέχεια, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τη γυναίκα στο λαιμό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η 45χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το θύμα φέρει εκδορές στο λαιμό ενώ σε βάρος του 43χρονου συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, βιασμό και ξυλοδαρμό.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

1η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Her News b

Κορoνοϊός: 1.142 νέα κρούσματα, 466 διασωληνωμένοι, 53 θάνατοι

Her News b

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες με αρκετή πτώση της θερμοκρασίας

HerNews ka