HerNews.gr
Beauty

Naomi Watts: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Naomi Watts

H επιλογή ενός αρώματος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και απαιτεί να επενδύσετε πολύ χρόνο στην αγορά για να βρείτε κάποιο που σας αρέσει και ταιριάζει με το ph της επιδερμίδας σας.

Naomi Watts

Παρόλα αυτά, μερικές φορές βοηθάει να έχετε κάποια αρώματα υπόψιν σας πριν πάτε στα καταστήματα, ώστε να ξέρετε από που να ξεκινήσετε την οσφρητική σας έρευνα, είτε πρόκειται για εκείνα που έκαναν τις περισσότερες πωλήσεις, είτε πρόκειται για τα αγαπημένα άλλων γυναικών. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το παρακάτω άρωμα, αφού είναι το αγαπημένο της Naomi Watts.

Naomi Watts: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

ο Original Musk Eau de Toilette από την Kiehl’s είναι ένα άρωμα που έχει μια φρέσκια, αλλά ελαφριά μυρωδιά. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει νότες από κόλιανδρο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, ξύλο κέδρου και βανίλια. Η μυρωδιά του είναι αρκετά ελαφριά, άρα είναι ιδανικό για όσους προτιμούν ένα άρωμα που δεν είναι πολύ έντονο.

Naomi Watts

Το Original Musk Eau de Toilette της Kiehl’s δεν είναι ένα άρωμα που θα καλύψει τη μυρωδιά σας, αλλά αντίθετα θα την ενισχύσει και θα την αναδείξει. Είναι ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα και δεν θα κουράσει. Επίσης, είναι ιδανικό για τις ημέρες που θέλετε να φορέσετε ένα άρωμα που δεν θα είναι πολύ έντονο ή για τις περιστάσεις που θέλετε να έχετε ένα άρωμα που θα είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους.

Συνολικά, το Original Musk Eau de Toilette της Kiehl’s είναι ένα άρωμα που αξίζει να δοκιμάσετε αν αναζητάτε ένα φρέσκο, ελαφρύ και καθημερινό άρωμα που δεν θα κουράζει.

Cherry Cola: Η νέα τάση στο TikTok για τα πιο ζουμερά & έτοιμα για φίλημα χείλη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Metallic green: 5 τρόποι για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

HerNewskl

Gwen Stefani: Έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα στα μαλλιά της

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: To ice manicure είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

HerNewskl