HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Marseaux: «Μου στέλνει ένας: Που πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;»

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Marseaux.

«Έκανε πρόσφατα το Spotify μία καμπάνια, το EQUAL, για τις γυναίκες τραγουδίστριες που έχουν επηρεάσει τη μουσική στη χώρα τους και είχα την τιμή να είμαι μία από αυτές. Και έβγαινε στην Time Square η φωτογραφία μου», περιγράφει η Marseaux.

«Κοιμόμουν και παίρνω ένα μήνυμα από έναν φίλο μου που σπουδάζει ντραμς στη Νέα Υόρκη. Μου στέλνει ένα βίντεο από εκεί, εγώ δεν κατάλαβα τι έχει γίνει γιατί κοιμόμουν, και λέω: εγώ είμαι αυτή; Μου λέει: εσύ είσαι Marseaux», αφηγείται η νεαρή τραγουδίστρια.

«Θεωρώ ότι σαν γενιά είμαστε πραγματικά πολύ ανοιχτόμυαλη, ψαχνόμαστε, έχουμε κριτική σκέψη και μας χαίρομαι πολύ. Έχουμε και πολύ πιο εύκολα πρόσβαση στην πληροφορία, οπότε κι αυτό βοηθάει. Έχουμε ακόμα χώρο να καλύψουμε, βέβαια», σημειώνει η Marseaux.

«Μακάρι τα κορίτσια να νιώθουν ότι ταυτίζονται με τη μουσική και τη στάση μου και ότι έχουν μία αγκαλιά έστω και μέσα από τα ακουστικά. Έχω δεχθεί και αρνητικά σχόλια απλά όταν τα εντοπίζω τα πετάω. Μου ‘χε γράψει ένας: πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά; Του απάντησα: γελάμε», παραδέχεται η Marseaux.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Μπουγάς: «Η διαφημιστική έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους για τα δικαιώματα του τραγουδιού»

HerNews ka

Παύλος Μαρινάκης: «Λίγο μετά την εκλογή μου ως γραμματέας ανακάλυψα ότι έχω ένα σοβαρό αυτοάνοσο»

Her News

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Απαντά για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πέτρο Πυλαρινό – «Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει»

HerNews ka