HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η πρόσκληση για τη στέψη τους δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Παλάτι (Φωτο)

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσίευσαν την πρόσκληση για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2023, στην Εκκλησία του Αβαείου του Γουέστμινστερ.

Περισσότερες από 2.000 προσκλήσεις θα βγουν τις επόμενες δύο ημέρες, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας.

Η θεματολογία της πρόσκλησης

Η πρόσκληση  η οποία σχεδιάστηκε από τον Andrew Jamieson, έναν εραλδικό καλλιτέχνη και φωτιστή χειρογράφων του οποίου το έργο είναι εμπνευσμένο από τα ιπποτικά θέματα του θρύλου του Αρθούρου,  περιλαμβάνει τον Πράσινο Άνθρωπο, μια αρχαία φιγούρα από τη βρετανική λαογραφία, σύμβολο της άνοιξης και της αναγέννησης, για να γιορτάσει τη νέα βασιλεία.

Μαζί με την πρόσκληση, το παλάτι κυκλοφόρησε επίσης μια νέα φωτογραφία του Καρόλου και της Καμίλα οι οποίοι απέλυσαν τη λέξη «Σύζυγος» από τον τίτλο της καθώς θεωρούνταν «πολύ δυσκίνητη», σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ήταν λογικό να αναφερόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα ως Σύζυγο Βασιλιά κατά τους πρώτους μήνες της βασιλείας του Αυτού Μεγαλειότης, για να ξεχωρίσουμε από την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’», εξήγησε μια πηγή.

Στο στιγμιότυπο, το ζευγάρι  που είναι παντρεμένο από το 2005  κρατούσε ο ένας τον άλλον καθώς χαμογελούσαν στην κάμερα.

Ο Κάρολος φορούσε ένα μπλε κοστούμι με μπλε και χρυσή γραβάτα, ενώ η Καμίλα ταίριαξε τον σύζυγό της με ένα μπλε φόρεμα και πέρλες για αξεσουάρ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σε ηλικία 96 ετών.

Από τότε, το παλάτι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός, το οποίο μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τον μικρότερο γιο του βασιλιά, τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα γιορτάζει τα γενέθλια του γιου του Άρτσι την ίδια μέρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του «King Kong»

HerNews ka

Νεϊμάρ: Μοντέλο βγάζει “στη φόρα” μηνύματα που της έστελνε – Τον κατακεραυνώνει στο Instagram

HerNews ka

Μαντλίν ΜακΚαν: Υποβλήθηκε σε τεστ DNA η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Βρετανίδα

Her News