HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος – Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής- «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»

Το “Πρωταπριλιάτικο αστείο” του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη στάθηκε αφορμή για να προκληθεί άνευ προηγουμένου καυγάς μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Να θυμίσουμε ότι ο Άκης Τσελέντης έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ημέρα της Πρωταπριλιάς όπου έλεγε:

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις τοποθετήσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη, όταν εκείνος τον διέκοψε στη συνέχεια με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να γίνει “έξω φρενών” στον αέρα της εκπομπής.

«Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Δεν τσατίζομαι Κατερίνα έχω ακούσει στον αέρα κάτι πολύ συγκεκριμένο, για φασισμό. Όχι σε εμένα για φασισμό σε κανένα αέρα» συνέχισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

«Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» ξέσπασε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης χτυπούσε τα χέρια του στο τραπέζι.

Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Είμαστε εντάξει αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Μας συγχωρείτε για την ένταση πριν αλλά όπως μπορεί να τσακωθούμε στο γραφείο μεταξύ μας, συμβαίνει προσωπικά. Ζητάω προσωπικά συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και πάμε να προχωρήσουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω. Για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι»

Her News

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή χρειάζεται αγάπη, έχει κάτι μέσα της»

HerNews ka