HerNews.gr
Beauty

Highlighter: Το νέο hack για ακόμη πιο λαμπερές εμφανίσεις την άνοιξη

highlighter

Το trend του highlighter στα μάτια και στα χείλη μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα πιο λαμπερό και αστραφτερό μακιγιάζ.

Highlighter

Η εφαρμογή του highlighter στα μάτια μπορεί να γίνει στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο κέντρο του βλεφάρου ή ακόμα και κάτω από τα φρύδια για να δώσει μια επιπλέον λάμψη και διάσταση στο μακιγιάζ μας. Στα χείλη, μπορούμε να εφαρμόσουμε highlighter στο κέντρο του κάτω χείλους για να δώσουμε μια εντυπωσιακή λάμψη.

Highlighter: Το νέο hack για ακόμη πιο λαμπερές εμφανίσεις την άνοιξη

Επίσης, είναι σημαντικό να επιλέξουμε τη σωστή απόχρωση highlighter για την επιδερμίδα μας και να το εφαρμόζουμε με μέτρο για να μην δημιουργηθεί ένα υπερβολικό και ακατάλληλο αποτέλεσμα. Το trend του highlighter στα μάτια και στα χείλη μπορεί να δώσει μια φρέσκια και λαμπερή πινελιά στο μακιγιάζ μας και να κάνει το πρόσωπό μας να ξεχωρίζει.

Highlighter

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο bold εμφάνιση με το highlighter στα μάτια σας, χρησιμοποιώντας έντονες αποχρώσεις, όπως ροζ, χρυσό ή ασημί, σε συνδυασμό με ένα smokey eye ή ένα cat eye. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε στο κέντρο του βλεφάρου σας για μια εξαιρετικά λαμπερή εμφάνιση.

Για να το εφαρμόσετε στα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο σκιάς ή έναν μικρό στρογγυλό πινέλο για το συγκεκριμένο καλλυντικό. Εφαρμόστε το προϊόν απαλά στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κάτω μέρος του κόκκαλου των φρυδιών, για να φωτίσετε το βλέμμα σας.

Αν θέλετε μια πιο διακριτική εμφάνιση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα πάνω από το κόκκαλο του ματιού σας και να το ανακατέψετε καλά για να δημιουργήσετε μια απαλή λάμψη στο δέρμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Tips μακιγιάζ για λιπαρή επιδερμίδα

Her News

Συνένζυμο Q10: To συστατικό που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

HerNewskl

Νυφικό μανικιούρ: Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα

Her News b