HerNews.gr
Ελλάδα

Σε ποια μέρη θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων θα γιορτάσουν το Πάσχα σε νησιά και σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του T-live στον Alpha, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει Πάσχα στην Τήνο μαζί με την γυναίκα  του, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά τους. Θα μείνουν στην εξοχική κατοικία που διατηρούν στο νησί.

Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το Πάσχα στην Κεφαλονιά όπου θα μείνει για λίγες ημέρες, ενώ για την Ανάσταση θα πάει με τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους στην Κέρκυρα.

 

Νίκος Ανδρουλάκης

 Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την αγαπημένη του πατρίδα που δεν είναι άλλη από την Κρήτη για το Πάσχα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα γιορτάσει την Ανάσταση με τον γιο του στο χωριό Ψυχρό στον νομό Ηρακλείου.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρεθεί στη Λαμία, από όπου και κατάγεται. Εκεί θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, πριν από την εκλογική αναμέτρηση.

 Κυριάκος Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα ταξιδέψει με τη σύζυγό του και την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη.

Γιάνης Βαρουφάκης

Και τέλος ο γραμματέας του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης και η σύντροφός του Δανάη Στράτου θα περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στην εξοχική κατοικία τους στην Αίγινα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης: Θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Ρω για 20 ημέρες

HerNews ka

«Τίτλοι τέλους» για τη ρήτρα προσαρμογής: Τι αλλάζει στους λογαριασμούς του ρεύματος

Her News

Αποκάλυψη Τατιάνας Στεφανίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Πληροφορίες ότι η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη σύζυγο του 53χρονου, μετά την καταγγελία”

Her News