HerNews.gr
Beauty

Tips μακιγιάζ για λιπαρή επιδερμίδα

Η λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσετε, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογή μακιγιάζ σε μια γυαλιστερή επιδερμίδα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική ρουτίνα μακιγιάζ. Έτσι, την επόμενη φορά που θα είστε έτοιμες να χρησιμοποιήσετε τα καλλυντικά στο πρόσωπό σας, λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές ομορφιάς για λιπαρή επιδερμίδα.

1. Καθαρίστε την επιδερμίδα σας με Micellar Water

Ξεκινήστε με καθαρό Micellar Water, το οποίο καθαρίζει την επιδερμίδα και δίνει μια ματ όψη. Αυτό οφείλεται στη δύναμη των μικροσκοπικών μικκυλίων (μόρια λαδιού) που λειτουργούν ως μαγνήτης για να ανυψώσουν τους ρύπους, τη λιπαρότητα και τα υπολείμματα επάνω και μακριά από το δέρμα.

Και το καλύτερο μέρος της χρήσης Micellar Water είναι ότι δεν απαιτείται ξέβγαλμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγη ποσότησα σε ένα βαμβάκι και να σκουπίσετε το επίθεμα στο πρόσωπό σας.

2. Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας

Το να έχετε λιπαρή επιδερμίδα δεν σας δίνει ελεύθερο πέρασμα από την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας. Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική για όλους τους τύπους δέρματος. Όμως είναι σημαντικό να επιλέξετε μια ενυδατική κρέμα που έχει σχεδιαστεί για εσάς. Κοιτάξτε για συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C που συμβάλλουν στην παροχή ενυδάτωσης που διαρκεί, χωρίς να δημιουργεί επιπλέον λιπαρότητα ή λάμψη.

3. Ξεκινήστε με το Primer

Όταν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, το πιθανότερο είναι ότι έχετε βιώσει μια κατάρρευση του μεσημεριανού μακιγιάζ στο παρελθόν. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα primer προσώπου πριν εφαρμόσετε το foundation σας. Αυτό το προϊόν θα λειάνει και θα θολώσει τυχόν ατέλειες, ενώ βοηθά το μακιγιάζ σας να διαρκέσει όλη την ημέρα. Κάθε πρωί απλώστε το primer σε ολόκληρο το πρόσωπό σας ή σε στοχευμένες περιοχές (όπως μια λιπαρή ζώνη Τ). Έχει ματ φινίρισμα, που σημαίνει ότι δεν θα σας κάνει να φαίνεστε λαμπερή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καστορέλαιο: Η εύκολη λύση για την πιτυρίδα

Her News

Lady Gaga: Το νέο της hair look ως Harley Quinn για την ταινία “Joker” φαίνεται πως θα γίνει η επόμενη τάση

HerNews ka

Beauty: Γιατί το κόκκινο μανικιούρ θα είναι για πάντα το πιο κομψό;

HerNews ka