HerNews.gr
Ελλάδα

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά την απολογία του

Ελεύθερος αφέθηκε ο τερματοφύλακας Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι παρουσιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξε ότι είναι αθώος.

Συγκεκριμένα ο Κλέιμαν οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης 13/4, ενώ κατέθεσαν και δύο μάρτυρες που πρότεινε πριν να ξεκινήσει ο ίδιος την απολογία του.

 Έτσι, ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε ο συμπαίκτης του με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ του Κολωνακίου, όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό κατέθεσε και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας του Βόλου, που βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του συμβολαίου με την ομάδα μετά τα τελευταία γεγονότα, ανέφερε μπαίνοντας στον ανακριτή, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5: «Όλοι θα δείτε πως δεν έκανα τίποτα».

Ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σημείωσε: «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρωτοφανής τραγωδία στην Πάτρα από την κατάρρευση γέφυρας – Οι ευθύνες της εταιρείας

HerNews ka

Τέμπη: Η ώρα της αλλαγής βάρδιας των σταθμαρχών άλλαξε με διορθωτικό μετά την τραγωδία

HerNews ka

Στα 3.491 τα νέα κρούσματα -67 νεκροί, 755 διασωληνωμένοι

Her News b