HerNews.gr
Beauty

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το barbiecore trend και ειναι υπέροχη!

Το Barbiecore trend είναι πραγματικά εξελισσόμενο και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως το ανανεώνει με το δικό της τρόπο.

Ελένη Μενεγάκη-hernews

Το φούξια κραγιόν είναι μια πολύ ωραία και πρωτότυπη επιλογή για τις πασχαλινές εμφανίσεις, που μπορεί να δώσει μια δροσερή και μοντέρνα νότα στο μακιγιάζ. Επιπλέον, η επιλογή ενός φούξια κραγιόν μπορεί να δημιουργήσει ένα αντίθετο αποτέλεσμα στο σύνολο, αφού συνδυάζεται με το φούξια φόρεμα, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το barbiecore trend και ειναι υπέροχη!

Το σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ισορροπία στο μακιγιάζ σου και να μην το υπερβάλλεις με πολλά έντονα χρώματα σε άλλα σημεία του προσώπου σου, ώστε να μην χάνεται η απλότητα και η κομψότητα του look.

Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε πως το φούξια κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα total pink σύνολο, δημιουργώντας ένα έντονο και fashion-forward look. Αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ αυτό το στυλ, θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα total pink σύνολο και να το συνδυάσεις με ένα φούξια κραγιόν και απαλό μακιγιάζ στα μάτια και στα ζυγωματικά.

Μην ξεχνάς όμως πως αν τολμήσεις να δοκιμάσεις κάτι νέο και απρόσμενο, το κυριότερο είναι να το κάνεις με αυτοπεποίθηση.

Ελένη Μενεγάκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό Μανικιούρ: Το Nail me up δημιουργεί τα ωραιότερα νυφικά σχέδια για την ημέρα του γάμου σου

HerNewskl

Selena Gomez: Αποκάλυψε το κραγιόν που χρησιμοποιεί καθημερινά!

HerNewskl

Khloe Kardashian: Έκανε το πιο κομψό χρώμα στα μαλλιά της

HerNewskl