HerNews.gr
Beauty

Nontouring: Ένα highlighter αρκεί για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου

Nontouring

Το nontouring είναι ένα make up trend που έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια φυσική λάμψη στο πρόσωπο, χωρίς τη χρήση πολλών προϊόντων και χωρίς την υπερβολική δημιουργία σκιών και αντιθέσεων στο πρόσωπο.

nontouring

Αντί για contouring, που συνήθως απαιτεί πολλά προϊόντα και τεχνικές, το nontouring χρησιμοποιεί μόνο ένα highlighter για να τονίσει τα φυσικά σημεία φωτός στο πρόσωπο, όπως τα ζυγωματικά, το κέντρο της μύτης και το μέτωπο. Συνήθως συνδυάζεται με μια ελαφριά βάση μακιγιάζ και με λίγη ποσότητα ρουζ για να δώσει λίγο χρώμα στα ζυγωματικά.

Nontouring: Ένα highlighter αρκεί για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου

Το nontouring είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα φυσικό και λαμπερό look, και είναι ιδανικό για την καθημερινή σου εμφάνιση.

Nontouring

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείς να δημιουργήσεις ένα φυσικό, λαμπερό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα:

  1. Εφαρμόστε την κατάλληλη βάση για το δέρμα σας. Επιλέξτε μια ελαφριά, λεπτή και διαυγή βάση και απλώστε την με μια σφουγγαρίστρα ή με τα δάχτυλά σας, κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας.
  2. Εφαρμόστε μια ρουζ στα μήλα του προσώπου σας για να δώσετε χρώμα και φυσικότητα στο δέρμα σας.
  3. Χρησιμοποιήστε ένα highlighter στα υψηλότερα σημεία του προσώπου σας, όπως στο κέντρο του μετώπου, στη μύτη, στο πηγούνι και στο καμάρι των ζυγωματικών για να δώσετε λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπό σας.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο για να απλώσετε ένα φυσικό bronzer στις ζώνες που φυσικά πιάνουν ηλιοφάνεια στο πρόσωπό σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μοναδικό μανικιούρ που έκανε μετά τη γέννηση του γιου της!

HerNewskl

Ρουζ σε υγρή μορφή: Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσουμε το καλοκαίρι;

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το πιο chic πασχαλινό μανικιούρ

HerNewskl