HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαντώ Γαστεράτου για την κόρη της: «Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή»

Για την ξεχωριστή σχέση που έχει με την κόρη της Κυβέλη με την οποία ένιωσε να συνδέεται από την πρώτη στιγμή, μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή “Δυο στη 1” όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Η Μαντώ Γαστεράτου είπε πως παρότι οι περισσότεροι θεωρούν πως οι μαμάδες είναι πιο κοντά με τους γιους, εκείνη ένιωσε να συνδέεται περισσότερο με την κόρη της.

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς.

Στη συνέχεια η Μαντώ Γαστεράτου πρόσθεσε:

Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς» είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να ακούει ότι συζήτησα για το Πρωινό»

Her News

Σόφη Ζαννίνου: «Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι…έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει εκεί πάνω»

Her News

Μάνος Πανταζής: «Σκοτεινή πλευρά στο μόντελινγκ δεν υπάρχει, αν….»

Her News