HerNews.gr
Διεθνή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

Το κλίμα στη Σαουδική Αραβία είναι «βαρύ και ασήκωτο» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς που έχει επιδείξει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά όπου ο Κριστίανο Ρονάλντο βγαίνει εκτός εαυτού, είναι αρκετά και έχουν να κάνουν με την κακή αγωνιστική εικόνα και πορεία της Αλ Νασρ, η οποία και έχει κατρακυλήσει από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Τελευταίο σκηνικό ήταν φυσικά μετά την ήττα της ομάδας του Ρονάλντο από την Αλ Χιλάλ με σκορ 2-0.

Οι φίλαθλοι των αντιπάλων για να πικάρουν τον Ρονάλντο την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο να πιάνει τα γεννητικά του όργανα ως…..απάντηση.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία σε σημείο, μάλιστα, να υπάρχει και αίτημα για απέλασή του από τη χώρα καθώς “διέπραξε έγκλημα δημόσιας απρέπειας”!

«Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», ανέφερε δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του βασιλιά της Ροκ εντ ρολ

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μη φορέσει τιάρα στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα βρεθούν στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας για να τιμήσουν την επέτειο ενός έτους από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’

HerNews ka