HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα βρεθούν στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας για να τιμήσουν την επέτειο ενός έτους από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στη βασιλική οικογένεια στο Κάστρο Μπαλμόραλ για να τιμήσουν την πρώτη επέτειο από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Πολλές πηγές υποστηρίζουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έλαβαν καμία «προσέγγιση» από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να παρευρεθούν στην εκδήλωση φόρου τιμής στις 8 Σεπτεμβρίου, παρά τα σχέδια του ζευγαριού να εμφανιστούν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για τους Αγώνες Invictus την επόμενη μέρα.

«Αν δεν συμπεριληφθούν σε κανένα από αυτά τα σχέδια, θα βρουν έναν τρόπο να επισημάνουν τη σημασία με τον δικό τους τρόπο», είπε ένας από τους γνώστες της The Sun.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’,  και η βασίλισσα Καμίλα, πρόκειται να τιμήσουν τη μνήμη του μακροβιότερου Βρετανού μονάρχη στο κτήμα της Σκωτίας που περιβάλλεται από μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον.

Άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αναμένεται να μείνουν στο Μπαλμόραλ φέτος είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους — ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, καθώς και ο Πρίγκιπας Εδουάρδος, η σύζυγός της Σόφι, η Δούκισσα του Εδιμβούργου και τα δύο παιδιά τους: η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και ο Τζέιμς, ο Βισκόμης Σεβέρν.

Πηγές ισχυρίζονται ότι η απουσία του Χάρι και της Μέγκαν μπορεί να έχει σχέση με τη συνεχιζόμενη κόντρα μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του Γουίλιαμ για τα απομνημονεύματά του καθώς και για τις πολλές συνεντεύξεις του που πλήττουν τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Το Κάστρο Μπαλμόραλ πιστεύεται ευρέως ότι ήταν η αγαπημένη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και όπου τελικά πέθανε σε ηλικία 96 ετών, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Ενώ ο Χάρι και η Μαρκλ, παρευρέθηκαν στην κηδεία της γιαγιάς του μαζί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, έκτοτε κράτησαν αποστάσεις από την οικογένεια, με τον Χάρι να πετάει σόλο  για να παραστεί στην τελετή στέψης του πατέρα του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παύλος Γλύξμπουργκ: Αυτή είναι η σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του

Her News

2 άνθρωποι έπεσαν μέσα σε δεξαμενή με σοκολάτα Mars

Her News

Εξερεύνηση του Διαστήματος το 2023: Τα σημαντικότερα ορόσημα για την ανθρωπότητα

HerNews ka