HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ενδέχεται να μη φορέσει τιάρα στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να έχει μια δύσκολη επιλογή μπροστά της, καθώς έχουν προκύψει αναφορές ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί να μην φορέσει το αναμενόμενο αστραφτερό στέμμα κεφαλής στη στέψη του πεθερού της, του Βασιλιά Καρόλου Γ΄, στις 6 Μαΐου .

Σύμφωνα με το People , τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μοιράστηκαν ότι ενώ η συζήτηση ήταν «σε εξέλιξη», η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει την παράδοση και να πάει χωρίς τιάρα για την ιστορική τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Σε ποιες περιπτώσεις φορέθηκε η τιάρα

Οι τιάρες φορέθηκαν ιστορικά από γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και από αριστοκρατικές γυναίκες στις στέψεις, και οι νεαρές πριγκίπισσες Ελισάβετ (αργότερα βασίλισσα Ελισάβετ Β’) και Μαργαρίτα φορούσαν ακόμη και μικροσκοπικά χρυσά στέμματα που ονομάζονταν κορώνες στη στέψη του πατέρα τους το 1937.

Ωστόσο, αυτή η πιθανή ρήξη από την παράδοση για την πριγκίπισσα δεν αποτελεί έκπληξη για ορισμένους βασιλικούς ειδικούς.

«Δεδομένου ότι ο Κάρολος στοχεύει σε μια σύγχρονη στέψη, θα ήταν λογικό να επέλεγε έναν επίσημο ενδυματολογικό κώδικα ημέρας που δεν περιλαμβάνει τιάρες», λέει η βασιλική ιστορικός Jessica Storoschuk, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ πιθανό» η Κέιτ και άλλα μέλη της οικογένειας να περάσουν χωρίς τα αστραφτερά στολίδια στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αυτό το όραμα, κάποιοι άλλου λένε πως «ενώ υπάρχουν κάποιες ακραίες επιδείξεις πλούτου στη στέψη, όπως το Gold State Coach, πιθανότατα θα δούμε πολύ λιγότερα κοσμήματα και προσωπικό πλούτο».

Αντί για φορέματα και διαμάντια, στη στέψη θα μπορούσαν να φορεθούν ρούχα περισσότερο σαν τα φορέματα με παλτό που φοριούνται σε εκδηλώσεις όπως η τελετή της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ή η Ακολουθία των Ευχαριστιών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

«Ο κόσμος πληρώνει για αυτό. Κάντε το κομμάτι σας και δώστε μας μια παράσταση!». Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε την ανάρτηση του The Court Jeweller που συζητούσε τη συζήτηση για την τιάρα.

Ένας ακόμη θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας έγραψε: «Τα δικαιώματα, ειδικά σε αυτήν την περίπτωση, δεν υποτίθεται ότι είναι συγγενή. Ο κόσμος χρειάζεται μια απόδραση από την πραγματικότητα και μπορείτε να την προσφέρετε», επισημαίνοντας τη βασιλική οικογένεια και τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miss Universe 2023: Η «άσχημη» κίνηση από τη Μις Ταϊλάνδη προς τη νικήτρια του διαγωνισμού που δεν άρεσε στους θαυμαστές

HerNews ka

Μάικλ Τζόρνταν: Με περιουσία $3 δισ. έγινε ο πρώτος αθλητής-μέλος της λίστας των 400 πλουσιότερων ανθρώπων

Her News b

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίνεται στον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα»

Her News b