HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Ο γιός της είναι το πιο καλοντυμένο παιδί διασήμων χωρίς αμφιβολία!

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη το όνομά του , αλλά ο πρωτότοκος της Rihanna και του A$AP Rocky έχει ήδη “χτίσει καριέρα” στον χώρο της μόδας.

Το γλυκύτατο αγοράκι (που γίνεται 1 έτους τον Μάιο) έκανε το πρώτο του εξώφυλλο στη Vogue με τη Rihanna και τον A$AP Rocky νωρίτερα φέτος, ντυμένο με μαύρο δερμάτινο κάλυμμα πάνας από το Chrome Hearts.

Και έκτοτε, συνέχισε να εμφανίζεται σε μια σειρά από κομψές προσαρμοσμένες δημιουργίες που ταιριάζουν στην ιδιότητα της σούπερ σταρ.

Πιο πρόσφατα, ο μικρός εθεάθη καθοδόν για ένα οικογενειακό δείπνο στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης, ντυμένος με μάρκες σχεδιαστών από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Εκτός από ένα πράσινο βελούδινο σακάκι Fendi καλυμμένο με τα εμβληματικά “Fs” του οίκου που αλληλοσυνδέονται, ο γιός της Rihanna φορούσε ένα ζευγάρι μπότες Gucci Horsebit σε mini μέγεθος που πωλούνται 610 δολάρια.

Η διάσημη μαμά του, εν τω μεταξύ, συνέχισε το ξεχωριστό στυλ της εγκυμοσύνης της  με τζιν από την Gucci.

Το μικρό παιδί της Rihanna φαίνεται επίσης να συγκεντρώνει ήδη μια συλλογή κοσμημάτων για να ανταγωνιστεί τη μητέρα του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, γιόρτασε το Πάσχα φορώντας ένα σετ προσαρμοσμένα αυτιά λαγουδάκι Chrome Hearts μαζί με ένα “μοναδικό” κολιέ Amrapali με διπλά μαργαριτάρια μαζί με σμαράγδια, ζαφείρια, ρουμπίνια και τουρμαλίνες.

Και όπως αποκάλυψε η Rihanna στη βρετανική Vogue, δεν έχουμε δει ακόμη μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του γιου της – όπως ένα ειδικά παραγγελθέν κιλτ ταρτάν που είναι «μια μινιατούρα εκδοχή ενός από αυτά του Rocky».

«Μου αρέσει να τον ντύνω με πράγματα που δεν μοιάζουν με ρούχα για μωρά», είπε η τραγουδίστρια  στο περιοδικό, προσθέτοντας ότι συχνά ακολουθεί την προσαρμοσμένη διαδρομή γιατί «τα παιδικά ρούχα… είναι πολύ βαρετά», πρόσθεσε.

Rihanna: Έντυσε τον γιό της κουνελάκι και είναι ότι πιο cute θα δεις σήμερα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Βρήκαμε το casual τζιν που φόρεσε από Η&Μ!

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Aυτά είναι τα πέδιλα που ταιριάζουν σε κάθε γιορτινή περίσταση!

HerNewskl

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι πιο καλοντυμένες celebrities και τα πιο εντυπωσιακά look

HerNews ka