HerNews.gr
Μόδα

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι πιο καλοντυμένες celebrities και τα πιο εντυπωσιακά look

Rihanna: Δείτε πώς φόρεσε τη μωβ σκιά!

Οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν και η μόδα είναι στα καλύτερα της με πολλά και διαφορετικά style και looks.

Μετά την περσινή άτονη επίδειξη βραβείων, αν μπορείτε να την πείτε έτσι – δεν υπήρχε κόκκινο χαλί, η λίστα καλεσμένων διασημοτήτων και η τελετή δεν μεταδόθηκε ούτε τηλεοπτικά – η Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ επανέφερε το μεγάλο, έντονο κύμα της για τις Χρυσές Σφαίρες.

Και οι celebrities έκαναν φυσικά μεγάλη επιτυχία στο κομμάτι του styling το βράδυ της Τρίτης, περπατώντας στο χαλί στο Beverly Hilton στο Los Angeles με εμφανίσεις που κυμαίνονταν από αστραφτερά φορέματα μέχρι κοστούμια avant-garde.

Selena Gomez

Η υποψήφια για το «Only Murders in the Building» έδειχνε απίστευτα κομψή σε μια βελούδινη δημιουργία υψηλής ραπτικής Valentino σε ένα υπέροχο βουργουνδί χρώμα με ογκώδη μανίκια, διακοσμημένη με μερικά καλά τοποθετημένα διαμάντια De Beers και μια κομψή αλογοουρά.

Julia Garner

Η Garner πήρε το Globe για την ερμηνεία της στο “Ozark” φορώντας αυτό το υπέροχο ροζ φόρεμα Gucci με κρυστάλλινες πινελιές και ένα θηλυκό, λαμπερό στρίφωμα.

Rihanna

She shined bright like a diamond σίγουρα! Η Rihanna για ακόμη μια φορά κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της με μια μαύρη τουαλέτα με βελούδινες λεπτομέρειες στο μπούστο. Το συνδύασε με εκθαμβωτικά κοσμήματα ενώ για μακιγιάζ επέλεξε απαλές και nude αποχρώσεις.

Hilary Swang

Η εγκυμονούσα Hilary Swang φόρεσε ένα κυπαρισσί φόρεμα με λεπτομέρειες από μαύρους φιόγκους και επέλεξε ένα πολύ μακιγιάζ. Η ευτυχία της άλλωστε είναι εκείνη που την κάνει να λάμπει να να δείχνει πανέμορφη!

Jenna Ortega

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα, η Jenna Ortega, άφησε πίσω της το dark look της Wednesday Adams και φόρεσε ένα αέρινο μάξι φόρεμα σε απόχρωση σάπιου μήλου με εντυπωσιακό κόψιμο στην κοιλιά που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Margot Robbie

H Margot Robbie επέλεξε ένα ροζ φόρεμα από Chanel Couture και είχε επίσης ένα πολύ απαλό βάψιμο.

Ana de Armas

Αγνώριστη η Ana de Armas με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, καθώς την είχαμε συνηθίσει με το ξανθό μαλλί της Marilyn Monroe την οποία υποδύθηκε στην ταινία “Blonde” στο Netflix. Παρόλα αυτά ήταν και πάλι εξίσου εντυπωσιακή με μια μαύρη τουαλέτα με λευκά κεντήματα.

Heidi Klum

Άκρως εντυπωσιακή με ένα υπερσυγκλό (που θα έλεγε και η Καγιά), μίνι φόρεμα από παγιέτες και μια ιδιαίτερη πινελιά από μωβ λιλά πούπουλα το οποίο αναδείκνυε τα γυμνασμένα πόδια της.

Abby Elliott

Aκόμη μια εγκυμονούσα, η ηθοποιός του “The Bear” Abby Elliott με μια πορτοκαλί τουαλέτα γεμάτη από παγιέτες  και φουσκωτά μανίκια.

Anya-Taylor Joy

Η σταρ του «Queen’s Gambit» φόρεσε ένα σετ από μπαντό και μάξι φούστα σε έντονο κίτρινο χρώμα του οίκου Dior.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Το πιο ζεστό κασκόλ είναι handmade – Φτιάξτο σε λιγότερο από 1 ώρα

Her News b

Τα χρώματα που πρέπει να φοράς σε ένα job interview

Her News

Πες μου το ωροσκόπιό σου και θα σου πω τι παπούτσι χρειάζεσαι

HerNews ka