HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν θέλαμε να σκοτώσουμε – Θέλαμε απλώς να κυνηγήσουμε», είπε στην απολογία του ο α’ κατηγορούμενος

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με τις απολογίες των κατηγορουμένων, η δίκη για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού  και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί κλειδιά από κεντρικό σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ στην στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε λίγα 24ωρα μετά το φονικό στον συγκεκριμένο χώρο, εντοπίστηκε πλήθος πολεμοφοδίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο οι 12 κατηγορούμενοι μπήκαν στα τρία αυτοκίνητα και ξεκίνησαν για την περιοχή της Χαριλάου, με σκοπό να πραγματοποιήσουν την άγρια επίθεση σε οπαδούς του Άρη.

«Μέρες σκέφτομαι να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά, να πω τα γεγονότα από το σημείο που τα έζησα χωρίς να στεναχωρήσω ανθρώπους. Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου σε αυτή την τραγική ιστορία που κόστισε τη ζωή στον Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του», είπε αρχικά στην απολογία του.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να τα έκανα όλα αλλιώς, να μην είχα εμπλακεί ποτέ σε ομάδες και συνδέσμους, αλλά είχα άγνοια κινδύνου και τώρα είναι αργά», σημείωσε.

Ο 24χρονος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια πήγαινε στο γήπεδο και ήταν μέλος του συνδέσμου, αλλά αρνήθηκε ότι είχε ηγετικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αργυρούπολη: Τι αλλάζει στο κατηγορητήριο του 47χρονου μποξέρ μετά τον θάνατο της Όλγας

HerNews ka

Πάτρα: Πραγματογνώμονα από τη Γερμανία φέρνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Her News b

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης μετά από καταγγελία για παρενόχληση

Her News