HerNews.gr
Ελλάδα

Αργυρούπολη: Τι αλλάζει στο κατηγορητήριο του 47χρονου μποξέρ μετά τον θάνατο της Όλγας

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, στην οποία η οικογένεια θα ζητάει να διωχθεί ο δράστης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο δράστης έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφετέρου η πλευρά του κατηγορούμενου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια.

Σε περίπτωση που οι κατηγορίες σε βάρος του δράστη δεν αλλάξουν, τότε σε 4 με 5 χρόνια – δεδομένου ότι έχει εκτίσει 2 χρόνια – έχει δικαίωμα να αιτηθεί αειφόρο απόλυση.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 41 ετών Όλγα, η γυναίκα που είχε ξυλοκοπηθεί με πρωτοφανή αγριότητα από τον νταή σύντροφο της σε σπίτι στην Αργυρούπολη , άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από κέντρο αποκατάστασης με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον μποξέρ σύντροφό της, έδωσε σκληρή μάχη, να κρατηθεί στη ζωή. Καθηλωμένη στο κρεβάτι επί 19 ολόκληρους μήνες. Αλλεπάλληλα τα χειρουργεία.

 Το πρωί της Δευτέρας 28/8  άφησε την τελευταία της πνοή στο λαϊκό νοσοκομείο. Είχε εισαχθεί με λοίμωξη αναπνευστικού στις 12 Αυγούστου, μετα από μακρά νοσηλεία σε κέντρο αποκατάστασης.

Η άγρια επίθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο έγινε τον Ιανουάριο του ’22, στην Αργυρούπολη. Η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, ανακοίνωσε στον δράστη ότι ήθελε να χωρίσουν.

Τότε εκείνος άρχισε να την γρονθοκοπά στο σώμα και το κεφάλι. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε κρανιοτομή προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει είχε σπασμένα πλευρά, θώρακα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό η Όλγα έπεσε σε κώμα. Άνοιξε τα μάτια της έπειτα από 7 μήνες. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει να αυτοεξυπηρετηθεί. Σε αυτήν την κατάσταση την είχε φέρει ο νταής πρώην σύντροφος της μποξέρ.

Τρεις ημέρες μετά την άνανδρη, άγρια επίθεση, ο νταής μποξέρ παραδόθηκε. Καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο χαμός της Όλγας δίνει τώρα νέα τροπή στην υπόθεση.

«Αυτό που θα επιχειρήσει να κάνει μέσω ημών η οικογένεια είναι μια νέα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του δράστη στον εισαγγελέα για τετελεσμένη πλέον ανθρωποκτονία. Σε κάθε δε περίπτωση όσο αναφορά το ζήτημα το αστικό πλέον θα ζητήσει ολόκληρη η οικογένεια και ικανοποίηση για ψυχική οδύνη με την αγωγή της», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο 47χρονος μποξέρ είχε ισχυριστεί ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Ο ξυλοδαρμός της είχε σοκάρει το πανελλήνιο με την γυναίκα να παραμένει σε κώμα για 7 μήνες . Ο δράστης βρίσκεται ήδη στις φυλακές καταδικασμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

HerNews ka

Καιρός: «Έρχεται» τριήμερη κακοκαιρία με μποφόρ και τσουχτερό κρύο – Πού θα χιονίσει

Her News b

Κορονοϊός: «Δεν εφησυχάζουμε» λένε οι ειδικοί – Πως ο ιός επηρεάζει την καρδιά

Her News b