HerNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Σάλος με την υγεία του-Ακυρώνει τις εμφανίσεις μετά την ξαφνική αδιαθεσία

Σάλος επικρατεί στην Τουρκία μετά την ξαφνική αδιαθεσία του Ταγίπ Ερντογάν on camera κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, η οποία «φουντώνει» τις φήμες που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγεία του.

Μάλιστα, ο ίδιος ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο Ερντογάν είχε ήδη διακόψει χθες, Τρίτη, το βράδυ τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδιδόταν απευθείας, λόγω στομαχικών διαταραχών.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αδελφούς μας του Κιρίκαλε, Γιοζγκάτ και Σίβας (σ.σ. Σεβάστεια) σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από όλους», έγραψε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις περιοχές της κεντρικής Ανατολίας όπου είχε προγραμματιστεί να μεταβεί.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ήδη εκφωνήσει τρεις ομιλίες χθες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

Ερντογάν: Η κατάρρευση στον τηλεοπτικό αέρα

Ειδικότερα, ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδιδόταν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και το Ülke TV, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακοπεί εκτάκτως η συνέντευξη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την cumhuriyet, λίγη μόλις ώρα αφότου είχε ξεκινήσει η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου, ο δημοσιογράφος διέκοψε ξαφνικά αυτό που έλεγε και ζήτησε διάλειμμα για διαφημίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια live συνέντευξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: Αποθεώθηκε στο Παρίσι – Περπάτησε στην πασαρέλα της μεγαλύτερης σχολής μόδας

Her News b

Kris Jenner: Γίνεται για πρώτη της φορά στα 67 της εξώφυλλο στη Vogue

HerNews ka

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Ποδοσφαιρικό ματς βάφτηκε με αίμα – Πάνω από 174 οπαδοί βρήκαν τραγικό θάνατο

Her News b