HerNews.gr
Social News

And Just Like That: Κυκλοφόρησε και επίσημα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

Το νέο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς “And Jus Like That”, κυκλοφόρησε επιτέλους και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο εν λόγω τρέιλερ η Σάρα Τζέικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράτσο ακούγεται να λέει πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα φέτος τον Ιούνιο.

«Αυτόν τον Ιούνιο στο Max», γράφει η ηθοποιός στη η λεζάντα της δημοσίευσής της ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε τόσες ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», έγραψε αρχικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και μας έκανε να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Κι όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς. Μέρος 2ο», συνέχισε.

Στα highlights του 2ου κύκλου, είναι η επιστροφή του Άινταν στη ζωή της Κάρι Μπράντσο, όπως φαίνεται και στο τελευταίο πλάνο του τρέιλερ της νέας σεζόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Μοθωναίος: “Πέντε χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Η προσπάθεια για λογική σε αυτή την παραφροσύνη”

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα, παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές”

HerNewskl

Kylie Jenner is the queen: Η πρώτη γυναίκα με 300 εκατομμύρια followers!

HerNewskl