HerNews.gr
Διεθνή

Σάρον Όσμπορν: «Το έχω παρακάνει με τις πλαστικές. Ο χρόνος είναι εναντίον μου»

Η Σάρον Όσμπορν δεν έχει παραδεχθεί μόνο ότι έχει πραγματοποιήσει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, αλλά αποκαλύπτει πως μάλιστα έχει κάνει υπερβολικά πολλές.

Τώρα όμως πήρε την απόφαση να σταματήσει αφού «το έχει παρακάνει».

Ειδικότερα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sun, η σύζυγος του Όζι Όσμπορν αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί και στην απόφασή της να τις διακόψει.

Σάρον Όσμπορν: «Το παρατράβηξα με το τελευταίο λίφτινγκ»

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και σύζυγος του Όζι Όσμπορν δήλωσε πως φοβήθηκε με το τελευταίο λίφτινγκ που έκανε, αφού έμοιαζε σαν τον Κύκλωπα.

«Αυτό το τελευταίο με φόβισε. Πραγματικά το παρατράβηξα με το τελευταίο λίφτινγκ και τώρα δεν θέλω να κάνω άλλο», δήλωσε, προσθέτοντας πως «ο χρόνος είναι εναντίον μου, δεν μπορώ να κάνω άλλο λίφτινγκ».

Μάλιστα, η 70χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως όταν υποβλήθηκε στην τελευταία επέμβαση που διήρκεσε 5,5 ώρες, είπε στον γιατρό πως: «Πρέπει να αστειεύεσαι. Το ένα μάτι ήταν διαφορετικό από το άλλο».

Παρόλα αυτά, η σταρ έχει αναφερθεί ξανά στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αφού στην αυτοβιογραφία της το 2013 «Unbreakable» είχε παραδεχθεί πως «δεν υπάρχουν πολλά που δεν έχω πειράξει, τεντώσει, κάνει peeling, κάνει λέιζερ, βάλει θήκες, βελτιώσει ή αφαιρέσει τελείως».

Αν και στην αυτοβιογραφία της είχε αποφασίσει πως δεν θα έκανε άλλη πλαστική εγχείρηση, το 2019 άλλαξε γνώμη, καθώς απόκτησε ένα νέο πρόσωπο, όπως είχε πει δημόσια.

Πέρα από τις επεμβάσεις, η Όσμπορν μίλησε και για τη μετακόμιση που θα κάνουν με τον σύζυγό της στην Αγγλία, ύστερα από 2 δεκαετίες στις ΗΠΑ.

«Ο γιος μου δεν θέλει να μετακομίσω, όμως ο [Όζι] χρειάζεται περισσότερο χρόνο στην Αγγλία και εγώ θα έρχομαι σε ταξίδια», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Επίσης, η σταρ θα καλύψει τηλεοπτικά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Η αμφίεση της ως “νύφη του Φρανκενστάιν”

HerNewskl

Shakira: Κυκλοφορεί νέο τραγούδι γεμάτο “καρφιά” για… τον Πικέ;

HerNews ka

Balenciaga: Έντονες αντιδράσεις από την διαφήμιση με παιδιά που κρατούν “ιδιαίτερα”…. αρκουδάκια

HerNews ka