HerNews.gr
Διεθνή

Balenciaga: Έντονες αντιδράσεις από την διαφήμιση με παιδιά που κρατούν “ιδιαίτερα”…. αρκουδάκια

Η Balenciaga δέχεται πυρά στο διαδίκτυο αφού σε μια διαφήμιση έδειξε  νεαρά κορίτσια να κρατούν λούτρινα ζωάκια ντυμένα με διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν με “σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ”.

Σε μια από τις φωτογραφίες, ένα κοριτσάκι  φοράει ένα μπλουζάκι Balenciaga ενώ κρατάει το λουράκι από ένα λευκό “αρκουδάκι”, το οποίο φοράει ένα γιλέκο με ένα τσόκερ με λουκέτο στο λαιμό.

Σε μια άλλη φωτογραφία, ένα παιδί φοράει μια μπλε στολή και κρατάει ένα μωβ βελούδινο λούτρινο, το οποίο φοράει παρόμοια ενδυμασία BDSM και πάνω στο τραπέζι φαίνεται ένα μεταλλικό μπολάκι με καρφιά.

Οι διαδικτυακοί καταναλωτές εντόπισαν τις διαφημίσεις και εξοργίστηκαν, αποκαλώντας τις εικόνες «τρομακτικές», «ανατριχιαστικές» και «λανθασμένες».

«Νόμιζα ότι ο κόσμος τρολάρει, αλλά όχι. Είναι αληθινό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Balenciaga έφυγε από το Twitter. Δεν θέλουν να λογοδοτήσουν. Ναι, αυτά είναι παιδιά που κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με στολές», εξοργίστηκε ένας χρήστης του Twitter .

«Γονείς, φωτογράφοι, δημιουργικοί διευθυντές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, προσωπικό γραφείου σχεδιασμού, παραγωγοί, διευθυντές, διαφημιστές και κανένας από αυτούς δεν σκέφτηκε περιμένετε ένα λεπτό»;» έγραψε κάποιος.

Η Balenciaga δεν έχει πλέον λογαριασμό στο Twitter, αλλά συνεχίζει να δημοσιεύει στο Instagram παρά τις αντιδράσεις.

Η τελευταία ανάρτηση της μάρκας στο Instagram πλημμύρισε από σχόλια όπως «Ashcroft v. Free Speech Coalition», η οποία είναι υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου σχετικά με τον Νόμο για την Πρόληψη της Παιδικής Πορνογραφίας του 1996.

Τα σχόλια στις δημοσιεύσεις της εταιρίας Balenciaga στον λογαριασμό τους στο Instagram είναι πλέον απενεργοποιημένα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με ελληνική σημαία σε κρατική επίσκεψη

HerNews ka

Taylor Swift: Θαυμάστριά πήγε στη συναυλία της με κουβέρτα γιατί είπε ψέματα στη δουλειά της ότι είναι άρρωστη

HerNews ka

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα

Her News b