HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πιο φρέσκια εκδοχή της αλογοουράς!

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την πιο πρόσφατη τάση σε αλογοουρά. Τα ponytail είναι η πιο απλή και γρήγορη επιλογή για να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας.

Ωστόσο, είναι καλό να παρακολουθούμε τα trends και να ανανεώνουμε το βασικό μας look. Αυτό έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα με την αλογοουρά της, υιοθετώντας το pony braid.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πιο φρέσκια εκδοχή της αλογοουράς!

Αυτό το χτένισμα συνδυάζει την πρακτικότητα και την ευκολία του ponytail με την κομψότητα και το στιλ μιας πλεξούδας. Με άλλα λόγια: Μία πλεκτή κοτσίδα. Είναι μια τάση που έχει γίνει ήδη viral στα social media. Εκτός από την κλασική του μορφή, οι χρήστες του TikTok πειραματίζονται με διάφορες παραλλαγές του pony braid:

Με βαθιά χωρίστρα στη μέση, ζιγκ-ζαγκ, προσθέτοντας χάντρες και άλλα αξεσουάρ μαλλιών που μπορείτε να βρείτε κάτω από το hashtag #ponybraid, το οποίο έχει πάνω από 800.000 προβολές στην πλατφόρμα TikTok.

Το pony braid είναι απλό, εύκολο, πρακτικό και πολύ κομψό χτένισμα, και έχει κατακτήσει μια θέση στη λίστα με τα χτενίσματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Εσείς, θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Οι οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο και η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Δοκίμασε ένα άκρως ρομαντικό makeup look!

HerNewskl

Ηalf up hairstyle: Eίναι ξεκάθαρα το πιο girly χτένισμα

HerNewskl

Yαλουρονικό οξύ: Oι 3 βασικοί λόγοι που πρέπει να απόφυγετε τη χρήση του

HerNewskl