HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Σταύρο Σβήγκο: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά»

Καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ρώτησε τον ηθοποιό για την δήλωση που είχε κάνει μετά τη φωτογραφία του με γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι του.

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας έτσι «πάσα» στον καλεσμένος του.

Σταύρος Σβήγκος: «Ένας άνθρωπος που δέρνει τη γυναίκα του, είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους»

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο… ψωνίστικη η φωτογραφία. Δεν ήθελα να περάσω κανέναν μήνυμα. Με ρωτήσανε για αυτή τη φωτογραφία και λέω: “Α, εδώ συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου πλευρά”.

Έβαλα γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία από πίσω δεν κρύβει κανένα μήνυμα, δεν είχα καμία σκέψη στο μυαλό μου», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Και πρόσθεσε: «Το είπα και προβοκατόρικα γιατί πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτούσαν την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ένας άνθρωπος ο οποίος καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του, μέχρι το οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους. Αυτός έχει χάσει τον έλεγχο», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Demy: «Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους»

HerNews ka

Mad Video Music Awards 2022: Έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA

Her News

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο σχολείο του γιου μου δε με ξέρει κανείς»

Her News