HerNews.gr
Beauty

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ

Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα με στυλ και ιδιαίτερη αισθητική. Παρακολουθεί πάντα τις τάσεις και δε θα μπορούσε να μην υιοθετήσει την απόχρωση του 2023, το Viva Magenta, στο μανικιούρ της.

Έλενα Χριστοπούλου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ινστιτούτο Χρωμάτων Pantone ανακοίνωσε το χρώμα που θα κυριαρχήσει την επόμενη χρονιά. Για το 2023, επέλεξε μια «εκκεντρική απόχρωση για μια εκκεντρική εποχή», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το 18-1750 Viva Magenta είναι «ένα έντονο κόκκινο», γεμάτο ζωή και ενέργεια, που «προτρέπει τον πειραματισμό και την ατελείωτη αυτοέκφραση. Ερευνώντας τη σχέση μεταξύ της τεχνητής νοημοσύνης και της ανθρώπινης δημιουργικότητας, δημιούργησε το “Magentaverse” (το σύμπαν του magenta).

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ

Ακριβώς εκεί, μεταξύ του πραγματικού και του εικονικού διαστάσεων του κόσμου μας, βρίσκεται το Viva Magenta. Αποπνέοντας ενέργεια και αποφασιστικότητα, αυτή η κόκκινη απόχρωση που θα δούμε παντού τη νέα χρονιά στοχεύει στη δημιουργία ενός πιο αισιόδοξου μέλλοντος. Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Pantone Color Institute, Laurie Pressman, αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και τη σύνδεση. Τρεις σημαντικές έννοιες για έναν κόσμο που προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, εν μέσω μιας συνεχιζόμενης πανδημίας.

Είναι μία υπέροχη απόχρωση για να χρησιμοποιήσετε στο μακιγιάζ σας. Χρωματίστε τα βλέφαρα, τα χείλη ή όπως η Έλενα Χριστοπούλου τα νύχια σας.

Το Viva Magenta μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα στοιχεία του μακιγιάζ και του στυλ, από το μανικιούρ και το μακιγιάζ ματιών έως τα χείλη και τα αξεσουάρ. Μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτήν την απόχρωση για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και έντονο look που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα παράδειγμα πώς να φορέσετε αυτήν την απόχρωση με στιλ και κομψότητα, υιοθετώντας το Viva Magenta στο μανικιούρ της.

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε τα all time classic παπούτσια της άνοιξης

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Nontouring: Ένα highlighter αρκεί για να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπο σου

HerNewskl

Soft Crop: Το πιο μοντέρνο κούρεμα που θυμίζει το pixie cut

HerNewskl