HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας: Θα πρωταγωνιστεί στο νέο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου σε “ρόλο έκπληξη”

Ο Γιώργος Λιάγκας θα πρωταγωνιστεί σε “ρόλο έκπληξη” στο επερχόμενο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5/5.

Η απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να συμμετέχει στο video clip προκάλεσε απορία στους συνεργάτες του, οπότε ο παρουσιαστής έδωσε εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” για το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο κλιπ του τραγουδιού «Ο Χάρτης».

«Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν κι εξελίσσονται και διαμορφώνονται κι είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Την έβλεπα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στη φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο “Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα”, της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη κι εδώ, δεν έδινε τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά, είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε κι ωραίες επιλογές έκανε. Και σε εμένα πάλι τίποτα», συμπλήρωσε.

Κι έτσι, όπως εξήγησε, η συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της ήταν ο μόνος τρόπος να την πείσει να του παραχωρήσει μια συνέντευξη!

«Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βιντεοκλίπ. Τη Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορίνα Τσοπέη: «Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές»

HerNews ka

Άννα Αδριανού: «Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα»

HerNews ka

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξιδεύει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Her News