HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

O Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή και φυσικά για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και συνέχισε: «Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο».

«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν.

Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε».

Αλίκη Βουγιουκλάκη
cyprusalive.com

Κλείνοντας συνέχισε: «Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όσο ένιωθα ότι δεν θέλω να τραγουδήσω το “Φεγγάρι”, δεν το έκανα. Τώρα που νιώθω να το πω το λέω»

HerNews ka

Βασίλης Τερλέγκας: «Βάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί»

HerNews ka

Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η πρόταση γάμου

Her News