HerNews.gr
Beauty

Cali twist: To πιο ινσταγκραμικό καλοκαιρινό χτένισμα

Cali twist

Το Cali twist είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής κότσος για το καλοκαίρι, καθώς σου επιτρέπει να κρατήσεις τα μαλλιά σου ψηλά και μακριά από το πρόσωπο σου, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια πολύ μοδάτη και κομψή εμφάνιση. 

Cali twist

Το Cali twist είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, από την παραλία μέχρι τις βραδινές σου εξόδους. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα και σανδάλια για μια casual εμφάνιση ή με ένα κομψό παντελόνι και τακούνια για μια πιο επίσημη περίσταση.

Το συγκεκριμενο χτένισμα είναι ένα updo που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα chic και εντυπωσιακό look με ελάχιστη προσπάθεια.

Cali twist: To πιο ινσταγκραμικό καλοκαιρινό χτένισμα

Είναι ένας συνδυασμός του γαλλικού κότσου με τα California beach waves. Επομένως, πρόκειται για έναν κότσο με κυματιστά μαλλιά, που είναι πολύ ρομαντικός και κομψός. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στα μαλλιά για να τον φτιάξεις – αρκεί να εξασκηθείς στον γαλλικό κότσο. Μάλιστα, μπορείς να προσθέσεις και hair clips για να τον κάνεις ακόμα πιο stylish.

Για να κάνεις το Cali twist, ξεκίνα με έναν γαλλικό κότσο. Μετά, δημιούργησε κυματιστές τούφες στα υπόλοιπα μαλλιά σου και πιάσε τα σε έναν κότσο. Μην ανησυχείς αν δεν είναι τέλειος – η ομοιόμορφη υφή δεν είναι αυτό που θέλουμε. Θέλουμε το  hair trend να φαίνεται φυσικό και χαλαρό.

Mob wife bob: Το hair look που ήρθε να καταρρίψει την clean girl αισθητική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μαύροι κύκλοι & σακούλες στα μάτια: Τι να κάνεις για να φύγουν

Her News

Πορτοκαλί ρουζ: Η πιο αδικημένη make up τάση!

HerNewskl

Box Bob: Aυτό είναι το it κούρεμα για όσες προτιμούν πιο αυστηρές γραμμες στο κούρεμα!

HerNewskl