HerNews.gr
Beauty

Blake Lively: Τόλμησε το trend των praline nails και είναι όσο κομψά θα θέλαμε!

Blake Lively

Tα praline nails αποτελούν το νεότερο hot trend στον κόσμο του μανικιούρ, που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με μικρά κομμάτια σοκολάτας.

Blake Lively

Η άνοιξη είναι η εποχή που όλα γύρω μας ξυπνούν και ζωντανεύουν, με έντονα και ζωηρά χρώματα να μας βγάζουν από τη χειμωνιάτικη νωθρότητα και να φωτίζουν τη διάθεσή μας. Το μανικιούρ συμβάλλει σημαντικά σε αυτή την αλλαγή.

Blake Lively: Τόλμησε το trend των praline nails και είναι όσο κομψά θα θέλαμε!

Παρόλο που τα παστέλ χρώματα, το έντονο κόκκινο και οι ουδέτερες αποχρώσεις αποτελούν τις κλασικές επιλογές, το νεότερο trend στο μανικιούρ είναι τα praline nails. Σωστά καταλάβατε, αυτό το στυλ μανικιούρ μοιάζει με μπουκίτσες σοκολάτας, αν και δεν μπορείτε να τα φάτε! Η αγαπημένη Blake Lively ήταν η πρώτη που τόλμησε αυτό το look, τραβώντας την προσοχή μας.

Η ηθοποιός επέλεξε ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας για το μανικιούρ της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το καφέ δερμάτινο φόρεμα που φορούσε.

Τα praline nails είναι ζεστά χρώματα που αγκαλιάζουν τον τόνο της επιδερμίδας σας, χαρίζοντάς της μια γλυκιά και θερμή όψη.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, ο συνδυασμός τους με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα θα αναδείξει το χρυσαφένιο μαύρισμά σας, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμη πιο έντονο και εντυπωσιακό.

praline nails

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

HerNews ka

Beauty: Οι “χρυσοί” κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πιο μακριά και πυκνά μαλλιά

HerNews ka

Jennifer Lopez: Tα εντυπωσιακά hair looks της το μήνα του μέλιτος

HerNewskl