HerNews.gr
Beauty

Mob wife bob: Το hair look που ήρθε να καταρρίψει την clean girl αισθητική

Mob wife bob

Το 2024 φέρνει νέες τάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα και το mob wife bob ξεχωρίζει στη μόδα και την ομορφιά. Αντίθετα με την clean girl αισθητική, αυτό προωθεί τα έντονα χρώματα, τα πλούσια στοιχεία και το καρέ hair look.

Mob wife

Μέχρι τώρα, η αισθητική του clean girl, με την Hailey Bieber και την Dua Lipa να επιλέγουν ουδέτερες βάσεις, nude αποχρώσεις και μίνιμαλ εμφανίσεις, είχε κυριαρχήσει.

Mob wife bob: Το hair look που ήρθε να καταρρίψει την clean girl αισθητική

Η νέα τάση εμπνεύστηκε από χαρακτήρες ταινιών , όπως η Elvira Hancock στο Scarface και η Margot Robbie στον Λύκο της Wall Street. Με XL γούνες, δερμάτινες λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα, αυτές οι γυναίκες υιοθετούν έντονο μακιγιάζ με εκρηκτικά smokey eyes και juicy χείλη.

Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ με στρογγυλεμένες άκρες, ιδανικό για κάθε πρόσωπο. Συνδυάζεται με vintage γούνες και μεγάλα αξεσουάρ, αναδεικνύοντας το στιλ των γυναικών των mob wifes.

Αφέλειες και curtain bangs προσθέτουν ένα sexy και εντυπωσιακό ύφος στο Mob Wife bob, γλυκαίνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Mob wife

Το Mob Wife Bob αναδεικνύει τη θηλυκότητα με έναν μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα δυναμικό look που θυμίζει τις πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ.

Φυσικά, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το κουρέμα “Job Haircut”, Πιο συγκεκριμενα αποτελούσε μία μοντέρνα εκδοχή του bob και είχε γίνει μια μεγάλη τάση στον κόσμο της μόδας.

Mob wife bob: Το bob που ήρθε να καταρρίψει την clean girl αισθητική

Το Job είναι πιο κοντό από το κλασικό bob και φτάνει μέχρι το πηγούνι. Αυτό το κούρεμα είχε υιοθετηθεί κυρίως το καλοκαίρι από πολλά it girls, όπως η Hailey Bieber και η Charli d’ Amelio.

Job Haircut: Το πιο μοντέρνο bob για το καλοκαίρι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl

Concealer: Είσαι σίγουρη ότι το εφαρμόζεις σωστά;

Her News b

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε την πιο girly εκδοχή του French manicure

HerNewskl