HerNews.gr
Ελλάδα

Καταρρίπτεται ο μύθος του «Greek Lover»: Οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέη

Οι Έλληνες έχουν καταφέρει χρόνια τώρα να χτίσουν τον μύθο του «Greek Lover», όμως νέα έρευνα φαίνεται πως έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε, αφού τους κατατάσσει σε εξαιρετικά χαμηλή θέση όσον αφορά το… μέγεθός τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, η χώρα μας βρίσκεται στην 64η θέση από τις συνολικά 88 χώρες που συμμετείχαν.

Κατά μέσο όρο οι Έλληνες διαθέτουν πέη που σε πλήρη στύση αγγίζουν τα 13.30 εκατοστά, σχεδόν το ίδιο δηλαδή με τον μέσο όρο της Νότιας Κορέας η οποία βρίσκεται στην 66η θέση, αλλά και της Ιαπωνίας, η οποία βρίσκεται τρεις θέσεις πιο ψηλά από εμάς, στην 61η.

Οι πρώτες θέσεις

Στην πρώτη θέση της λίστας, όπως προέκυψε από την έρευνα του WorldData, βρίσκεται το Εκουαδόρ με μέσο όρο τα 17.61 εκατοστά. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Καμερούν με 16.67 εκατοστά, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει η Βολιβία με 16.51 εκατοστά.

Όσον αφορά τη μόνη ευρωπαϊκή χώρα που βρίσκεται στο top-10 αυτή είναι η Ολλανδία με μέσο όρο τα 15.87 εκατοστά και η Γαλλία έχασε στο τσακ την είσοδο στη δεκάδα, μένοντας στην ενδέκατη θέση.

Στις τελευταίες θέσεις με τα πιο μικρά πέη στον κόσμο βρίσκονται η Καμπότζη, η Βιρμανία, η Ταϊβάν, οι Φιλιππίνες και η Σρι Λάνκα, οι οποίες ωστόσο απέχουν μόλις 3 εκατοστά από τον ελληνικό μέσο όρο.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκάρουν οι περιγραφές των γιατρών του γενικού νοσοκομείου Λάρισας

HerNews ka

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

HerNews ka

Φωτιά στον Έβρο: Μάχη με το πύρινο μέτωπο – Φόβοι πως οι φλόγες θα γυρίσουν στη Δαδιά

HerNews ka