HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Κωνσταντίνου: «Με την Εύη Βατίδου γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Ο νέος σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τη γνωριμία τους και όλα όσα τον έκαναν να την ερωτευτεί.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στον διάδρομο να τρέχει εκείνη τη ώρα, πέρασα από δίπλα της, χαιρετηθήκαμε και έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη ιστορία», περιγράφει στη συνέχεια ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με δύο μεταπτυχιακά, ήμουν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή και έχω ασχοληθεί με τα κοινά. Όλος μου ο κύκλος ήξερε από την πρώτη στιγμή αυτό που έχω με την Εύη», τονίζει.

«Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε λίγο τη διαφορά Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Υπάρχει μία δυσκολία αλλά αυτό μας έφερε κοντά με την Εύη», αποκάλυψε στη συνέχεια το μοντέλο.

Τέλος εξομολογείται: «Δεν είμαι ζηλιάρης. Θα της πω αν κάτι με ενοχλήσει αλλά δεν κάνω σκηνές ζήλιας. Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, τη δυναμικότητα, την ειλικρίνειά της», ενώ αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί από κοινού πρόταση με την Εύη Βατίδου για τηλεπαρουσίαση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μενενάκου: «Ηθοποιός μου είπε θα σε σβήσω από τον χάρτη»

Her News b

Survivor: Η συγκίνηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την πρόταση του Σάκη Κατσούλη – «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;»

Her News

Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στη δημοσιότητα»

Her News b