HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου- Οι αστείες γκριμάτσες & το χασμουριτό

Οι κάμερες αγάπησαν τον πρίγκιπα Λούις στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ .

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Λούις, έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με τις αστείες γκριμάτσες του, σχεδόν ένα χρόνο αφότου έκανε το ίδιο στο Platinum Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο 5χρονος Λούις έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με τους γονείς του και την πριγκίπισσα Σάρλοτ το Σάββατο και χασμουριόταν πριν την είσοδό του.

Αφού περπάτησε πιασμένος χέρι χέρι με την αδερφή του , ο Λούις κάθισε ανάμεσα στον 8χρονο αδερφό του και τη μαμά τους – όπου έδειξε την υπνηλία του με πιο επικά χασμουρητά.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επαίνεσαν τον πρίγκιπα Λούις για την «εμβληματική» συμπεριφορά του

«Το χασμουρητό του πρίγκιπα Λούις είναι όλοι εμείς μετά από δύο ώρες», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, ενώ ένας άλλος τον αποκάλεσε «βασιλιά των μιμιδίων».

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ετοίμασε μια νταντά για να διώξει τον Λούις αν συμπεριφερόταν άσχημα, αλλά εξαφανίστηκε μόνο για μιάμιση ώρα, επιστρέφοντας για να τραγουδήσει το «God Save the King».

Έχοντας κατά νου τη συμπεριφορά του, η παρουσία του Λούις στη στέψη ήταν αβέβαιη μέχρι που φωτογραφήθηκε στην πρόβα τζενεράλε την Τετάρτη. 

Ο Λούις, ο οποίος έγινε 5 ετών στις 23 Απριλίου, δεν παρευρέθηκε την κηδεία της Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.
@crownchronicles Prince Louis – need we say more? #princelouis #coronation #Royaltok #royal #royalfamily ♬ April (No Vocals) – The Young Ebenezers

@yahoouk Prince Louis’s adorable facial expressions stole the show at his grandfather King Charles’ coronation #fyp #uknews #princelouis #coronation #kingcharles #princesscharlotte #royals ♬ BORN FOR THIS – Foxxi

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Robbie Williams: Έρχεται στην Ελλάδα για μια μεγάλη συναυλία

HerNews ka

Φεστιβάλ Καννών: Χρυσός Φοίνικας στον Χάρισον Φορντ για το σύνολο της καριέρας του

Her News b

Πιλάρ Ρούμπιο: «Κάνουμε κάθε μέρα σεξ με τον Σέρχιο Ράμος!»

Her News b