HerNews.gr
Διεθνή

Robbie Williams: Έρχεται στην Ελλάδα για μια μεγάλη συναυλία

Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Robbie Williams ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου για να εμφανιστεί στο Rockwave Festival που πραγματοποιείται στη Μαλακάσα της Ανατολικής Αττικής.

Η τελευταία φορά που ο Robbie Williams εμφανίστηκε στην Ελλάδα ήταν το 2015, επίσης στο Rockwave Festival στην ίδια σκηνή. Η ετήσια ροκ συναυλία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Ο Robbie Williams έγινε γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος Take That τη δεκαετία του 1990. Μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα, ξεκίνησε μια άκρως επιτυχημένη σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας πολλά άλμπουμ και σινγκλ που ήταν στην κορυφή των chart. 

Γνωστός για τη χαρισματική του σκηνική παρουσία και το διαφορετικό μουσικό του στυλ, ο Williams έχει γίνει ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Ο διάσημος Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στα social media όπου ανακοίνωσε στους θαυμαστές ότι θα εμφανιζόταν στο Rockwave Festival τον Ιούλιο.

Το τελευταίο show του πολυπλατινένιου καλλιτέχνη στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο Terra Vibe στη Μαλακάσα, 37 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Ο Williams έπαιξε για δύο ώρες και τραγούδησε όλες τις διεθνείς επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό που δεν σταμάτησε ποτέ να χορεύει και να τραγουδά μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι κρύβει το παλάτι: Το μυστήριο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Kim Kardashian: Γιατί γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της σε ένα Burger-άδικο;

HerNews ka

Jennifer Lopez: Όσα συμβουλεύει τα παιδιά της για το μέλλον τους!

HerNewskl