HerNews.gr
Social News

Angelina Jolie: Θυμάται τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο & προτρέπει τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους

Angelina Jolie

Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου των Ωοθηκών, η Angelina Jolie θυμήθηκε την αείμνηστη μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών το 2007  και ενθάρρυνε τις γυναίκες να διατηρήσουν την υγεία τους.

Τη Δευτέρα, η Angelina Jolie μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της με την μαμά της στο Instagram , αντανακλώντας τη δεκαετή μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών πριν από το θάνατό της.

“Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Πέθανε πριν από 15 χρόνια, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών”, έγραψε. “Τον Ιούνιο, θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έκανα προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

“Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της Kiss the Sky. Απέκτησε νέο νόημα αφού πέθανε”, συνέχισε η Jolie. «Στέλνω την αγάπη μου σε αυτούς που έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και τη δύναμη σε όσους παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή εκείνων που αγαπούν».

«Και σε άλλες γυναίκες, αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις μαστογραφίες και τις εξετάσεις αίματος ή τους υπέρηχους, ιδιαίτερα εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου #worldovariancancerday», κατέληξε η Angelina Jolie.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Νικολαΐδη: Η αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη μητέρα της και το Βασίλη Μπισμπίκη

Her News

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση της για τους 7 μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Her News