HerNews.gr
Social News

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση της για τους 7 μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Εχθές έκλεισαν 7 μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η Άντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, από το παρελθόν.

Η σύζυγός του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελας Γκερέκου δημοσιεύει πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του, τιμώντας τη μνήμη του κι εκφράζοντας την αγάπη της γι αυτόν.

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε μία ακόμη νοσταλγική εικόνα με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, στη λεζάντα της οποίας, έγραψε το νούμερο «7» καθώς και τη φράση «ήρθες σαν όνειρο», μαζί με ασημένιες καρδιές.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε απο τη ζωή μία εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια, στις 19 Ιουλίου του 2021, βυθίζοντας στη θλίψη την Ελλάδα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου του 1996. Όμως η ζωή δεν τους τα έφερε όπως θα ήθελαν. Αυτόν τον Αύγουστο δεν πρόλαβε το ζευγάρι  να γιορτάσει την 25η επέτειό τους. Η σύζυγος του ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του. Η απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου της έχει στοιχήσει. Το μεγαλύτερό τους δώρο είναι η κόρη Μαρία, που έχουν αποκτήσει μαζί. 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε» – Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια χωρίς τον πατέρα του

HerNews ka

Ρούλα Κορομηλά: «Νιώθουμε χρέος μας να κάνουμε έστω για λίγες στιγμές χαρούμενους όσους παλεύουν»

HerNewskl

Οι αξύριστες μασχάλες της κόρης της Μαντόνα έγιναν θέμα συζήτησης

Her News b