HerNews.gr
Μόδα

Victoria’s Secret: Το εντυπωσιακό fashion show επιστρέφει δυναμικά μετά από 5 χρόνια!

Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret επιστρέφει και να περιμένετε να είναι μεγαλύτερη, καλύτερη και πιο περιεκτική από ποτέ.

Την Τρίτη 9/5 η εταιρεία εσωρούχων ανακοίνωσε την Παγκόσμια Περιοδεία της Victoria’s Secret, έναν επανασχεδιασμό της ετήσιας εμβληματικής επίδειξης μόδας που προβλήθηκε τελευταία φορά το 2018.

Η ζωντανή εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί σε ροή και θα μετατραπεί σε μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, σχεδιάζει να αναδείξει τα ταλέντα 20 σχεδιαστές από όλο τον κόσμο μαζί με προσαρμοσμένες δημιουργίες Victoria’s Secret.

“Αυτή η ταινία είναι η απόλυτη έκφραση του μετασχηματισμού της επωνυμίας της Victoria’s Secret”, δήλωσε ο Raúl Martinez, EVP και επικεφαλής δημιουργικός διευθυντής της εταιρείας, σε ένα δελτίο τύπου.

“Θα καθοδηγείται από τη μόδα, την αίγλη και την ψυχαγωγία με ένα νεύμα στην αγαπημένη εικονογραφία από το παρελθόν, αλλά με τολμηρό, επαναπροσδιορισμένο τρόπο. Είναι μεγάλη μας τιμή να προσφέρουμε την πλατφόρμα μας και να την εξερευνήσουμε μέσω του φακού και της τέχνης των παγκόσμιων δημιουργικών που γιορτάζουν την ατομικότητα των γυναικείων ιστοριών και προοπτικών».

Το Fashion Show ακυρώθηκε το 2019 μετά από έλεγχο για διάφορα σκάνδαλα (συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης της πρώην διευθύνουσας συμβούλου Leslie Wexner με τον κατηγορούμενο διακινητή σεξουαλικής διακίνησης Jeffrey Epstein) καθώς και της έλλειψης διαφορετικότητας στις πασαρέλες του. 

Τώρα, το ανερχόμενο θέαμα είναι απλώς η τελευταία πρωτοβουλία αλλαγής επωνυμίας της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη φήμη της Victoria’s Secret ως μιας που ενδυναμώνει και εξυψώνει τους καταναλωτές όλων των σχημάτων, χρωμάτων και μεγεθών.

Παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παγκόσμια περιοδεία της Victoria’s Secret.

Η ταινία θα βγει τον Σεπτέμβριο.

Το ντοκιμαντέρ της Victoria’s Secret World Tour φέρεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Το δελτίο τύπου σημειώνει ότι το fashion show «θα μεταδοθεί διεθνώς και θα κορυφωθεί σε μια ζωντανή εκδήλωση μόδας αυτό το φθινόπωρο».

Σχεδιαστές, καλλιτέχνες, χορευτές και μουσικοί από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις δικές τους συλλογές στην πασαρέλα.

Το ντοκιμαντέρ θα παρακολουθεί τη διαδικασία των παρασκηνίων 20 παγκόσμιων δημιουργικών από τις πόλεις Μπογκοτά, Λάγος, Λονδίνο και Τόκιο (με το όνομα VS20) καθώς δημιουργούν τέσσερις συλλογές μόδας. Αυτές οι τέσσερις συλλογές θα παρουσιαστούν στην πασαρέλα μαζί με τα προσαρμοσμένα σχέδια της μάρκας.

Θα κάνουν comeback οι αρχικοί «άγγελοι»;

Δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν εάν τα σούπερ μόντελ και οι πρώην στύλοι της πασαρέλας της Victoria’s Secret όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Adriana Lima, η Candice Swanepoel και άλλοι θα έκαναν πασαρέλα για το νέο ντοκιμαντέρ και το ζωντανό θέαμα. Δεδομένου ότι η μάρκα έχει προχωρήσει σε μια νέα κατεύθυνση πρόσφατα, είναι ασφαλές να πούμε ότι η νέα “συλλογικότητα” θα έχει ως επί το πλείστον νέα πρόσωπα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Yιοθέτησε την τάση του mermaidcore trend

HerNewskl

Ποια Ελληνίδα influencer συμμετέχει μαζί με την Chiara Ferragni σε λανσάρισμα του οίκου μόδας Gucci;

Her News

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

HerNewskl